Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ricoh Aficio SP C250SF

Zobraziť katalóg
Ricoh Aficio SP C250SF
3,8 4 hodnotení
Laserová tlačiareň farebná, multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka/fax, až 20 str. mono, až 20 str. far., 2400x600 dpi, 256 MB, zásobník 250 listov, duplex, ADF, PCL, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  RZ011e Produktové číslo:  407524 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ricoh Aficio SP C250SF

Rýchla kompaktná tlačiareň

Farebná laserová tlačiareň, ktorá oproti ostatným modelom vyniká svojimi kompaktnými rozmermi. Tlačiareň sa stane výborným každodenným pomocníkom vo vašej kancelárii či domácnosti. Ide o all-in-one zariadenie, ktoré okrem tlače umožní aj kopírovať a skenovať vaše dokumenty alebo ich odoslať ako fax. Samozrejmosťou je sieťové prepojenie cez LAN a WiFi, zvláda aj obojstrannú tlač.


Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Ricoh Aficio SP C250SF

Rýchly štart

Vďaka vysokému výkonu a dostatočnej vnútornej pamäti budú vaše dokumenty spracované v priebehu chvíľky. Rýchly štart tlačiarne zhotoví prvý výtlačok do 14 sekúnd. Samotná tlač prebieha rýchlosťou 20 strán za minútu.


Kvalitný výstup

Vysoké rozlíšenie tlače dosahujúce až 2 400 dpi umožní vytvoriť vysokokvalitné farebné dokumenty vhodné na prezentáciu. K dispozícii je aj USB port na tlač fotografií priamo z vášho digitálneho fotoaparátu.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Ricoh Aficio SP C250SF

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Ricoh Aficio SP C250SF

Široké možnosti pripojenia

K tlačiarni sa pripojíte pomocou USB 2.0, LAN alebo WiFi siete. Svoje dokumenty ľahko vytlačíte priamo z vášho tabletu alebo smartfónu. Praktický USB konektor vám umožní skenovať priamo na flashdisk a tiež zabezpečí prístup k tlači snímok z digitálneho fotoaparátu.


Hlavné prednosti

  • Rýchlosť tlače až 20 strán za minútu
  • Sieťové pripojenie prostredníctvom LAN a WiFi
  • Kapacita podávača 250 listov
  • Farebné skenovanie a fax
  • Rýchly štart
  • USB konektor
  • Duplexná tlač
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Ricoh Aficio SP C250SF
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Skenovanie do e-mailu Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
20 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
20 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
250 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
13,72 s Hotovo!
Výstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
460 mm Hotovo!
Hĺbka
493 mm Hotovo!
Šírka
420 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky multifunkčné laserové farebné tlačiarne

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové farebné tlačiarne s WiFi
» Všetky laserové farebné tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem si tuto tiskárnu a vyskytl se mi v následující problém. Tiskárnu jsem úspěšně připojil k wifi sití, na stránkách výrobce jsem si našel svoji verzi ovladače pro OS Sierra v. 10.12. Vše se tvářilo být v počádku, tiskárnu jsem restartoval po nastavení sítě, počítač taktéž. A teď k mému problému. Pokud tiskárnu vypnu a zapnu, po chvilce naběhne (15s) a tiskne jak má. Po půl minutě přejde do usporu1 a za další 2 minuty přejde do úsporu energie 2. Od toho okamžiku je pro mě nedosažitelná a tváří se, jako by byla offline. Pokud do prohlížeče zadám její IP adrese, najde mi ji to a tváří se být plnně funkční. Dokunce můžu takto i tisknout nějaké ty předdefinované testovací stránky. Logicky bych tedy řekl, že je problém v obladači. Pokud ale výrobce není schopen dodat funkční ovladač pro systém, který oficiálně podporuje (OS Sierra 10.12), budu chcít vrátit peníze a budu muset vybírat jinou tiskárnu. Toto vydím jako krajní řešení, radši bych problém vyřešil. Děkuji

Zvládne vyšší gramáž papíru? Třeba 180-200? Děkuji

Na notebooku mám win10 home, nelze nainstalovat tiskárnu jak z cd, tak pomocí přidat tiskárnu. Můžete poradit? díky

Dobrý den, zakoupil jsem uvedenou tiskárnu Ricoh Aficio SP C250SF a prosím o radu s jejím nastavením. Po instalaci ovladače mi při tisku nejde vybrat jiné rozlišení, než 600 dpi, přitom by tiskárna měla podporovat tisk v kvalitě až 2400x 600dpi. Mám k dispozici vyšší řadu a ta mi bez problémů dává na výběr ze všech rozlišení. Řešil jste někdo? Ovladač je ze stránky výrobce.

Umožňuje tiskárna tisk přímo z mobilního telefonu Samsung Galaxy Note 4?

Dobry den. Umi tato tiskarna zabezpeceni 802.1X ? dekuji

Dobrý den, nikde jsem nenašel jak je na tom se spotřebou v offu a jestli umí skenovat oboustranně. díky

Dobrý den, mám problém s wifi tiskem, resp celkově ovladači pro MAC OS 10 El Capitan ver 11.11.6. Poprosim o info, kde stahnout FUNKCNI ovladac, ten ze stranek vyrobce bohuzel nefunguje. Diky moc

Dobrý večer, měl bych dotaz na tiskárnu Ricoh Aficio SP C250SF ( https://www.alza.cz/ricoh-aficio-sp-c250sf-d2293047.htm?o=1#popis) ohledně dokoupení podavače k této tiskárně. Znamená to že bez dokoupení je tiskárna dodávána bez horní části na obrázku nebo podavač, který se dá dokoupit na obrázku u dané tiskárni neni vyobrazen? A pokud podavač neni vyobrazen, tak k čemu slouží a kolik stojí? Děkuji

Diskusia a poradňa k Ricoh Aficio SP C250SF
Príslušenstvo pre Ricoh Aficio SP C250SF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ricoh Aficio SP C250SF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ricoh Aficio SP C250SF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ricoh Aficio SP C250SF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ricoh Aficio SP C250SF.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií