Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ricoh SP 204SFNW

Zobraziť katalóg
Ricoh SP 204SFNW
3,7 13 hodnotení
Laserová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka/fax, až 22 str. mono, 1200x600 dpi, až 20000 strán za mesiac, 32 MB, zásobník na 150 listov, ADF, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  RZ002b Produktové číslo:  407215 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ricoh SP 204SFNW


Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 Laserová tiskárna Ricoh SP 204SFNW

Priestorovo nenáročný dizajn

Priestorovo nenáročný dizajn a úspora energie vďaka konsolidácii do jedného šikovného zariadenia, ktoré skutočne posilní produktivitu malých a stredne veľkých pracovných skupín. Doprajte si rýchlu a kvalitnú čiernobielu tlač, skenujte dokumenty, kopírujte a odosielajte materiály faxom.


Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 Laserová tiskárna Ricoh SP 204SFNW

Kancelárska tlač

Je pripravená na vyťažené kancelárske prostredie, takže určite oceníte vstupný zásobník na 150 listov, stránky chrliace rýchlosťou až 22 strán za minútu, výstup úlohy už za 10 sekúnd a tlačový objem až 20 000 strán za mesiac. S tlačou v rozlíšení 1200 dpi zaručuje ostré a kvalitné výtlačky dokumentov.


Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 Laserová tiskárna Ricoh SP 204SFNW

Ľahko ovládateľný

Prístroj je ľahko ovládateľný, ľahko sa udržiava a ohromí svojou rýchlosťou a efektivitou. Aj napriek tomu je multifunkcia dostatočne kompaktná, aby sa zmestila na stôl. Jej skvelé parametre využije viac pracovníkov cez káblovú či WiFi sieťovú kartu.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Automatický podávač Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
22 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
150 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
9,8 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
20 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
50 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
291 mm Hotovo!
Hĺbka
360 mm Hotovo!
Šírka
402 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky multifunkčné laserové čiernobiele tlačiarne
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám sto chutí tuto tiskárnu vyhodit zavřeným oknem. Wifi nefunguje, tiskárna a scaner je asi na heslo, které nám ovšem prodejce nedal. Neustále to hlásí uvízlý papír, takže nefunguje vůbec nic. Instalace trvala několik hodin a stejně vše nefunguje. Nic horšího jsme si nemohli objednat. Vrrrrrr.

Dobrý den, kupoval jsem tuto tiskárnu s tím, že tonerová cartridge má jenom 60% náplň oproti nové. Vytisknul jsem pár několik desítek listů textu a ke včerejšímu dni již přestala tisknout a hlásí, že je nutná výměna cartridge. To je zoufale málo a již musím kupovat novou náplň za 1000,-Kč. Je to normální? Děkuji za odpověď. PS: čekal jsem, že vydrží alespoň půl roku a ne ani jeden měsíc.

Dobrý den, už dva dny se nervuji se skenováním a odesíláním do souborů či emailu, už jsem zkusil snad všechno a jsem tak jako tady někdo u USB, podle mě ta funkce skenu díky nekompatibilitě Twain s 64x a jejich aplikací prostě nefunguje. Nedá se u výrobce vyžádat nějaký detailní postup jak mají ti lidé prostě tuto situaci obejít? Začínám litovat koupě. Prolezl jsem snad všechny debaty a nápovědy a věta stáhni si naší aplikaci ale pozor nepodporuje to x64 je šílená. Díky za pomoc Lukáš

Dobrý den, je scanner barevný a umí scan odesílat e-mailem? Děkuji za odověď.

Dobrý den. Po instalaci postrádám wifi.. Vlastně chybí takový ten standardní průvodce tiskem, skenováním a pod. Všechno se řeší dost komplikovaně. Instaloval jsem na2 PC a u obou stejný nedostatečnývýsledek. Nevím, kde se stala chyba.. Snad v instalaci, kde na CD byly dvě varianty instalace. Jedna byla "RICOH SP 204sfnw" a "SP 204sfnw" Zvolil jsem ten s delšém názvem.. Díky za odpovědi..

Dobrý deň, rád by som sa opýtal na životnosť valca pri tejto tlačiarni a či sa dá vymeniť po skončení životnosti. Ďakujem.

Dobrý den, má skenováni vice stran najednou?

Náhradní toner k této tiskárně má kapacitu 2600 stran. Je tedy startovací toner u této tiskárny také takový, samozřejmě se sníženou kapacitou cca 60 % ?

Diskusia a poradňa k Ricoh SP 204SFNW
Príslušenstvo pre Ricoh SP 204SFNW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ricoh SP 204SFNW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ricoh SP 204SFNW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ricoh SP 204SFNW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ricoh SP 204SFNW.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií