AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

RIO Home Laser Hair Remover

Zobraziť katalóg
RIO Home Laser Hair Remover
IPL epilátor laserový, na odstránenie chĺpkov na tele a tvári, 5 možností intenzity, bezpečnostný kľúč
Kód:  RIO010a Produktové číslo:  RIO-LATW

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RIO Home Laser Hair Remover


Zbavte sa nepríjemných chĺpkov raz a navždy. Značka RIO vám prináša jedinečný spôsob na dosiahnutie hladkej pokožky bez chĺpkov. Doprajte si laserovú epiláciu tváre a celého tela v pohodlí vášho domova. Jeden jediný prístroj vám ponúka dva režimy ošetrenia. Režim na odstránenie jedného chĺpka alebo ošetrenie väčších oblastí. Už nemusíte utrácať za drahé návštevy salónov.


Vypnuté
Epilace obličeje a celého těla

Epilácia tváre a celého tela

Trvalé výsledky

RIO Home Laser využíva inovatívnu technológiu „Target-and-Treat“. Prístroj zaznamená dané miesto a vyšle laserový lúč do vlasového folikulu. Vďaka vysokej koncentrácii energie je vlas zničený od korienka, bez ovplyvnenia okolitej pokožky. Chĺpok sa po niekoľkých dňoch až týždňoch z korienka uvoľní a vypadne. Tento proces je známy ako fototermolýza. Epilácia s RIO Home Laser vám na rozdiel od iných metód zaistí trvalé výsledky. Teraz si môžete dopriať starostlivosť ako zo salónu priamo u vás doma.

Inovatívna technológia

RIO Home Laser produkuje svetelné žiarenie, ktoré je sústredené do jedného zväzku lúčov. Naša koža obsahuje farbivo známe ako melanín. Laser svojím pôsobením reaguje s farbivom chĺpka a koncentrácia energie ho zahreje na extrémne vysokú teplotu. Neskôr dôjde k jeho spáleniu a chĺpok je definitívne zničený. Použitím vlnovej dĺžky 808 nm je možné ošetriť relatívne tmavú a veľmi svetlú pleť. Avšak táto metóda nie je vhodná pre afro-karibské alebo tmavé typy pleti, pretože koncentrácia melanínu je v ich pokožke príliš vysoká. Laserové ošetrenie je rovnako neúčinné na odstránenie bielych alebo sivých chĺpkov, kde naopak množstvo melanínu nie je dostatočné.

Vypnuté
Laserová epilace

Laserová epilácia

Prečo práve RIO Home Laser?

  • Inovatívna technológia „Target-and-Treat“
  • 4 sekundové ošetrenie
  • Dva režimy ošetrenia
  • Klinicky preukázané trvalé zníženie rastu chĺpkov
  • Ničí vlasové korienky bez vplyvu na okolie
  • Vhodné na fúzy, nohy, paže, podpazušie a oblasť bikín
Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na stránce rio-beauty.cz tvrdí, že stejný přístroj odstraňuje pouze jeden chlup, opravdu máte 2 "hlavice" na širší a na užší oblast? Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na reakci uživatelů na tento přístroj. Máte nějaké odezvy? Děkuji

Diskusia a poradňa k RIO Home Laser Hair Remover
Príslušenstvo pre RIO Home Laser Hair Remover Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO Home Laser Hair Remover. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO Home Laser Haarentferner. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO Home Laser Haarentferner. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RIO Otthoni Lézeres Szőrtelenítő Készülék.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií