Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 BRAhs00

RIO SALON CHIC LASER HAIR REMOVER

Zobraziť katalóg
RIO SALON CHIC LASER HAIR REMOVER
IPL epilátor 808nm pulzný laser, 5 možností intezivity, bezpečnostný kľúč
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  RIO051a Produktové číslo:  RIO-LAHRC
RIO SALON CHIC LASER HAIR REMOVER 115,51 € Rozbalené

RIO SALON CHIC LASER HAIR REMOVER

RIO SALON CHIC LASER HAIR REMOVER je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Laserový epilátor RIO SALON CHIC LASER HAIR REMOVER je špičkovým pomocníkom pre dlhodobé odstránenie chĺpkov na väčších plochách pokožky ako sú nohy, ruky, podpazušie, triesla a niektoré časti tváre. Odstraňovač chĺpkov využíva modernú technológiu laserových lúčov s vlnovou dĺžkou 808 nm, ktoré cielene ničia vlasové korienky, čím dochádza k výraznému obmedzeniu rastu nových chĺpkov. Svetelná energia svojím teplom naruší cibuľku chĺpkov, ich korienky tak slabnú a rastú pomalšie. Laserové lúče zasahujú iba chĺpky, nemajú žiadny negatívny vplyv na bezprostredné okolie.

hlavné prednosti

  • epilátor s technológiou laserového lúča s vlnovou dĺžkou 808 nm
  • výrazné obmedzenie rastu nových chĺpkov
  • vhodné pre svetlý typ pokožky
  • nemožno používať na tmavej pleti a pre biele alebo šedivé chĺpky
  • 5 možností intezivity
  • bezpečnostný kľúč
  • vhodné ako pre profesionálne, tak aj domáce použitie

Účinná epilácia v domácom prostredí

Epilácia pomocou laserových lúčov pôsobí najlepšie na svetlé a opálenej pokožke, nie je vhodná pre afro-karibské alebo tmavé typy pokožky či pre biele alebo šedivé chĺpky. Pri epilácii si môžete podľa typu svojej pokožky navoliť až päť možností Intenzivita. Prístroj je vybavený bezpečnostnými prvkami, otvára sa pomocou bezpečnostného kľúča. Funguje len v prípade, keď všetky senzory priamo priliehajú k pokožke. Možno ho použiť ako v kozmetickom salóne pre profesionálnu starostlivosť, tak aj v domácom prostredí.

Obsah balenia:

  • epilačný prístroj
  • bezpečnostný kľúč
  • manuál
  • adaptér

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIO SALON CHIC LASER HAIR REMOVER
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií