AD homeoffice AD homeoffice

RIO Sonicleanse

Zobraziť katalóg
RIO Sonicleanse
5 2 hodnotení
Čistiaca sada – sonická kefka, 2 rýchlosti, 2 nadstavce, 10000 oscilačných pohybov za minútu, odolný voči vode, nabíjací
Kód:  RIO050d Produktové číslo:  RIO-FASUwhite

RIO Sonicleanse

Čistiaca sada RIO Sonicleanse sonická kefka je špičkový prístroj určený na očistenie pleti. Kefka Sonicleanse šetrne, rýchlo a účinne zbavuje pleť všetkých nečistôt pomocou oscilačného pohybu, kedy hlavice vykonávajú 10 000 oscilačných pohybov za minútu. Čistí a znižuje počet pórov, vykonáva hĺbkové čistenie pleti a jemnú exfoliáciu. Odstraňuje všetky druhy nečistôt, ako je prebytočný kožný maz, make-up alebo odumreté kožné bunky. Po ošetrení zanecháva pleť jemnú, zjednotenú a hodvábne hladkú na dotyk. Je vhodný pre všetky typy pleti. Svoje využitie nájde nielen v profesionálnych kozmetických salónoch, ale aj v domácnostiach na domáce použitie.

Kľúčové vlastnosti

  • 10 000 oscilačných pohybov za minútu
  • 2 výmenné nadstavce – jemný a super jemný
  • 2 rýchlosti
  • Bezdrôtová prevádzka
  • Nabíjacia
  • Odolná voči vode
  • Vhodná pre všetky typy pleti

Užitočné funkcie

Prístroj má k dispozícii dva výmenné nadstavce. Jemná kefka hĺbkovo čistí a vykonáva veľmi šetrnú exfoliáciu. Pleť je príjemne svieža a čistá. Je vhodná pre všetky typy pleti. Super soft kefka je určená pre veľmi citlivú pleť. Štetiny kefky sú vyrobené z veľmi jemných syntetických vlákien. Sonická kefka ponúka dve rýchlosti, nízku pre jemnú exfoliáciu a šetrné čistenie pleti a vysokú pre prenikavé hĺbkové čistenie. Štetinky rýchlo vibrujú a vzniknutá energia účinne odstraňuje nečistoty. Prístroj je odolný voči vode, dobíja sa v praktickom
stojančeku.

Použitie:

  • Príprava – navlhčite tvár teplou vodou. Čistiaci prípravok naneste na hlavicu kefky alebo priamo na tvár
  • Čistenie – zapnite prístroj a nastavte intenzitu. Jemnými krúživými pohybmi očistite pleť. Začnite na čele, potom prejdite na nos, bradu a posledným sa venujte lícam. Každých 20 sekúnd vydá prístroj zvukový signál, ktorý vám napovie, že sa máte presunúť na ďalšiu oblasť čistenia.
  • Záverečná starostlivosť – opláchnite pokožku teplou vodou, osušte a naneste bežný pleťový prípravok. Hlavicu prístroja očistite.
 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIO Sonicleanse
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO Sonicleanse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO Sonicleanse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO Sonicleanse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RIO Sonicleanse.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií