Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

RIVA Festival čierny

Zobraziť katalóg
RIVA Festival čierny
Bluetooth reproduktor - 200W, Bluetooth, WiFi, DLNA, AirPlay, Bluetooth, optický vstup, Chromecast, Spotify connect, USB, AUX, jack 3.5mm, vodeodolný, s batériou výdrž až 20 hodín, Multi-room, stereo, Hi-Res Audio, 24bit/192kHz
Kód:  RIVA001c Produktové číslo:  RWF01B-UN Stránky výrobcu

RIVA Festival čierny

RIVA Festival čierny je kompaktný 200 W reproduktor, k prenosu hudby využíva primárne bezdrôtovú technológiu Bluetooth vo verzii 4.0. K prenosu tiež môžete použiť technológiu Wi-Fi, DLNA, AirPlay, Chromecast alebo Spotify connect. Pre tento reproduktor nie je problém ani spojenie pomocou 3,5 mm jack konektora. V reproduktore sa ukrýva veľká batéria, na jedno nabitie vydrží hrať naplno až po dobu 20 hodín. Bezdrôtový reproduktor RIVA Festival je vodoodolný a môžete ho použiť doma, v kancelárii alebo vonku. Reproduktor je dostatočne výkonný a hodí sa aj na poriadnu párty. RIVA Festival podporuje zvuk vo vysokom rozlíšení HI-RES až 24-bit/192 kHz. Na zadnej strane reproduktora sa nachádza USB port pre nabíjanie mobilných zariadení. Na hornej strane nájdete intuitívny ovládací panel. V balení je okrem reproduktora tiež nabíjačka a nabíjací kábel.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtového reproduktora RIVA Festival čierny

  • Stereofónna technológia TRILLIUM
  • Vodoodolný reproduktor
  • Výdrž až 20 hodín
  • Veľký výkon v kompaktnom tele reproduktora
  • Päť pogumovaných tlačidiel
  • Indikačné LED
  • Drevené jadro
  • Optický vstup

Farba reproduktora:
čierna

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIVA Festival čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIVA Festival černý.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií