Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Roadstar HIF-1996D+BT

Zobraziť katalóg
Roadstar HIF-1996D+BT
3,8 4 hodnotení
Gramofón - s reproduktormi, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, retro dizajn, Bluetooth, rovné ramienko, funkcia digitalizácie vinylov
Kód:  RDS004d Produktové číslo:  HIF-1996D+BT Stránky výrobcu

Roadstar HIF-1996D+BT

Spomínate si ešte na prehrávanie starých vinylových platní na gramofóne? Gramofón Roadstar HIF-1996D+BT v retro dizajne vám túto dobu pripomenie, avšak s modernými funkciami navyše. Okrem platní môžete prehrávať aj CD a klasické kazety. K dispozícii máte USB vstup pre prehrávanie MP3 z prenosných diskov a nechýba ani dvojica tunerov - analógový FM a digitálny DAB/DAB+.

Kľúčové vlastnosti

  • Gramofón Roadstar v retro drevenom vyhotovení
  • Súčasťou diaľkové ovládanie a integrované reproduktory
  • Prehráva LP, CD, MP3 aj kazety
  • DAB/DAB+/FM tuner
  • Prehľadný LED displej
  • Dokáže ripovať LP platne do MP3
  • Bluetooth streamovanie hudby

Prevod LP platní do MP3

Gramofón môže prehrávať staršie aj novšie LP platne rýchlosťou až 33/45/78 otáčok za minútu. Gramofón je vyrobený z dreva v retro dizajne s dvoma vnútornými reproduktormi s výkonom 2× 2,5 W. Súčasťou gramofónu je aj praktické diaľkové ovládanie. Aj keď na prvý pohľad pôsobí starým dojmom, je gramofón vybavený funkciou pre ripovanie hudby zo starých LP platní do formátu MP3. Všetko prebieha automaticky bez nutnosti použitia PC.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Umím na přístroji uložit pro DAB seznam přednastavených stanic. Ale už neumím na žádnou takto uloženou stanici přepnout. Nevíte, jak přepnout na uloženou stanici?

Dobrý den, má gramofon Line-out výstup pro připojení k externím reproduktorům? Jaká je "poruchovost", rsp. evidujete hodně reklamací kvůli samovolnému vypínání jak čtu v dotazech?

Dobrý den, je možné ke gramofonu připojit vysílač Bluetooth, aby se dala využívat bezdrátová sluchátka? Děkuji

Hezký den, je pohon gramofonu řešen klasicky přes řemínek a nebo "kolečkovým" systémem. Na stránkách výrobce,ani v návodu toto udáno není. Děkuji

Dobrý den, při přehrávání v režimu PHONO (gramofon) nefunguje hlasitost. V ostatních režimech FM, CD hlasitost funguje. Je v tom nějaký fígl nebo je to na reklamaci či vrácení. Zakoupeno před 3 dny.

Pristroj roadstar hif 1996D sa pri prehravani USB, CD, ci BLUETOOTH po 15minutach sam vypina. Prosim o radu, co s tym, ako sa da tento problem odstranit. Dakujem.

Prosim o odpoved. Mam retro gramofon a prve tri dni fungoval bez problemov, teraz pri prehravani USB, alebo CD, ci BLUETOOTH sa pristroj sam vypne. V com je problem? Treba ho reklamovat? Dakujem za odpoved.

Diskusia a poradňa k Roadstar HIF-1996D+BT
Príslušenstvo pre Roadstar HIF-1996D+BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar HIF-1996D+BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1996D+BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1996D+BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roadstar HIF-1996D+BT.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií