AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

Roadstar HIF-1999D+BT

Zobraziť katalóg
Roadstar HIF-1999D+BT
4,5 2 hodnotení
Gramofón v retro drevenom dizajne, digitálny FM/AM tuner, DAB+, kazetová mechanika, CD-R/CD-RW/MP3, priame nahrávanie na USB, rýchlosť 33/45/78, autostop, bluetooth, 2x 4.5 W RMS, LED displej, diaľkové ovládanie
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  RDS002b Produktové číslo:  HIF-1999D+BT Stránky výrobcu

Roadstar HIF-1999D+BT

Roadstar HIF-1999D+BT je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Ak patríte medzi hudobných fajnšmekrov, ktorí si radi užívajú kvalitný zvuk z vinylových platní, výborne vám k tomu poslúži gramofón spoločnosti Roadstar HiFD+BT. Stačí len otvoriť horné veko, pod ktorým nájdete gramofón, vložiť dosku, položiť na ňu ihlu a tešiť sa, až to v reproduktore zapraská a vy si budete môcť užiť dokonalú zábavu.

Pre všetky hudobné nosiče

Gramofón je schopný prehrávať dosky pomocou taniera poháňaného systémom Tonearm rýchlosťou 33, 45 či 78 otáčok za minútu. Klasikov, ktorí milujú počúvanie obľúbených hitov zo starších nosičov, tiež poteší prítomnosť prehrávača hudobných kaziet. Ak vás však omrzí vstávať ku gramofónovej platni alebo kazete, aby ste ju otočili a pokračovali tak v počúvaní, iste uvítate možnosť prehrávať hudbu z CD-R alebo CD-RW. Bojíte sa o to, že sa vinyl častým počúvaním opotrebuje a kvalita zvuku sa zhorší? Tieto obavy môžete pokojne pustiť z hlavy, pretože vďaka USB portu stačí jednoducho zasunúť do gramofónu flashdisk a začať s tzv. "skonvertovaím", čo znamená, že sa hudba z vašej dosky prevedie na flashdisk vo formáte MP3. K naladeniu obľúbenej stanice poslúži digitálny tuner, ktorý zaistí vždy perfektne čistý signál.

Počúvanie hudby vo veľkom štýle

Štýlový drevený retrodizajn z čias počiatkov týchto prehrávačov sa postará o to, že sa gramofón Roadstar stane neodmysliteľnou ozdobou vašej domácnosti. Skvelé hudobné podanie všetkých vašich skladieb majú na starosti dva reproduktory s celkovým výkonom 2×4,5 W. O aktuálnom nastavení prehrávača, ktoré je uľahčené intuitívnym diaľkovým ovládaním, budete mať vždy prehled vďaka modro osvetlenému LED displeju, ktorý nájdete na prednej strane zariadenia.

Parametre a špecifikácia:

Prehrávané médiá:

Gramoplatne
USB flashdisk

CD-R, CD-RW

Audio:

Celkový výstupný výkon PMPO 64 W

Nominálny výstupný výkon (RMS) 2×4,5 W

CD mechanika

LCD displej
Prehráva CD, CD-R/RW
Podpora formátov WMA, MP3

Tuner:
Typ: digitálny
Vlnový rozsah: AM, FM, DAB+

Gramofón:
Rýchlosť prehrávania: 33, 45, 78
Tone Arm mechanizmus Autostop

Rozmery:
50,8×21,5×33,4 cm

Hmotnosť:
cca 7,4 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Rozmery a hmotnosť

Šírka
508 mm Hotovo!
Hĺbka
215 mm Hotovo!
Výška
334 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,4 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roadstar HIF-1999D+BT
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií