PET Vyhraj lístky na EURO 2024

Roadstar TTR-9645 EBT

Zobraziť katalóg
Roadstar TTR-9645 EBT
4,7 6 hodnotení
Gramofón - s reproduktormi, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, retro dizajn, rádio, Bluetooth, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, rovné ramienko, USB, funkcia digitalizácie vinylov, v balení priehľadný horný kryt
Kód:  RDS011a1 Produktové číslo:  TTR-9645 EBT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roadstar TTR-9645 EBT

LP platne dokazujú, že majú v hudobnom svete stále svoje neotrasiteľné miesto. Musia sa ale na niečom prehrávať. Remienkový gramofón Roadstar TTR-9645 EBT vám k tomu výborne poslúži bez toho, aby vám vybrakoval bankový účet. Vďaka trom rýchlostiam otáčok na ňom prehráte všetky možné typy dosiek. Okrem vinylov však ponúka aj možnosť naladiť klasické FM stanice, prehrať si hudbu bezdrôtovo pomocou Bluetooth alebo cez AUX-IN vstup. Nájdete na ňom navyše USB, ktoré umožňuje digitalizovať skladby z LP platní. Keďže má gramofón zabudované dva reproduktory, je ihneď pripravený na použitie. Cez RCA výstup k nemu pripojíte aj externé reproduktory podľa svojho výberu.

Prednosti gramofónu Roadstar TTR-9645 EBT

  • Dostupný remienkový gramofón pre nenáročných poslucháčov
  • Prehráva väčšinu typov dosiek vďaka trom rýchlostiam otáčok
  • Gramofón od Roadstar je vybavený FM tunerom a podporuje Bluetooth
  • USB port na digitalizáciu skladieb
  • Dva integrované reproduktory umožňujú okamžité počúvanie
  • AUX-IN vstup a slúchadlový výstup

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
310 mm Hotovo!
Hĺbka
125 mm Hotovo!
Výška
290 mm Hotovo!
Hmotnosť
1,8 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli se dají dokoupit náhradní jehly děkuji

Dobrý den, gramofon bych ráda zapojila k reprobednám Quadral Quintas 404, můžete mi poradit jakou redukci nebo adaptér potřebuji?

Má gramofon výstupy i stereo cinch, nebo jen Jack? děkuji

Dobrý den. Gramofon má vzadu výstupy pro reproduktory. V popíše jsou uvedeny. V popisu funkcí, ale ne. Jak by měly fungovat.. Pouhým připojením reproduktorů?.. Děkuji.

Dobrý den. Gramofon má vzadu výstupy pro reproduktory. V popíše jsou uvedeny. V popisu funkcí, ale ne. Jak by měly fungovat.. Pouhým připojením reproduktorů?.. Děkuji.

Dobrý deň, má tento gramofón Roadstar TTR-9645 EBT magnetickú prenosku? Pretože v žiadnom návode na tento gramofón nie je o tom napísané iba v popise na Alze. Je kompaktibilná ak je magnetická s prenoskou napr. Audio-Technica AT-VM95C? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli mi gramofon přehraje mp3 zvukové stopy z CD, pokud do USB portu zapojím externí CD mechaniku. Děkuji za odpověď

Dobrý den, chci se prosím zeptat, zda je možné přenášet zvuk z gramofonu přes Bluetooth do speakerů, nebo Bluetooth slouží pouze k připojení zařízení? Děkuji, Slabá

Diskusia a poradňa k Roadstar TTR-9645 EBT
Príslušenstvo pre Roadstar TTR-9645 EBT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar TTR-9645 EBT . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar TTR-9645 EBT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar TTR-9645 EBT.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií