Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Roborock Q7 Max+ biely /Q7 Max + Euto Empty Dock Pure/

Zobraziť katalóg
Roborock Q7 Max+ biely /Q7 Max + Euto Empty Dock Pure/
4,7 12 hodnotení
Robotický vysávač s mopom – umývateľný filter a EPA E11 filter, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov a predvoľba miestností na upratovanie, odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie mobilnou aplikáciou, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Home, biela farba
Kód:  ROBRV879 Produktové číslo:  Q7MP02-00 Stránky výrobcu
Roborock Q7 Max+ biely /Q7 Max + Euto Empty Dock Pure/ Predaj skončil

Roborock Q7 Max+ biely /Q7 Max + Euto Empty Dock Pure/

Zaobstarajte si robotický vysávač Roborock Q7 Max+ a prenechajte mu všetko upratovanie. Dokáže vysávať aj mopovať súčasne a zvládne vyčistiť až 300 m² na jedno nabitie. Vďaka saciemu výkonu 4 200 Pa a celogumovej kefe ľahko zbaví váš domov všetkej špiny. Roborock Q7 Max+ je vybavený navigačným systémom LiDAR PreciSense a celým radom senzorov. Poskytne tak efektívne upratovanie a zabráni pádu robota zo schodov, jeho uväzneniu aj nárazu. No-Go zóny a neviditeľné múry zase robota Q7 Max+ nepustia tam, kam nebudete chcieť. Okrem toho sa robot Roborock môže pochváliť detskou poistkou, pokročilým plánovaním upratovania, umývateľným filtrom triedy E11, celogumovou kefou s dlhou životnosťou, viacúrovňovým mapovaním (až 4 poschodia), batériou s kapacitou 5 200 mAh, podporou 3D máp a Amazon Apple Siri. V balení navyše dostanete Roborock Auto-Empty Dock Pure, ktorého zásluhou sa o vysypávanie prachu nebudete musieť starať až 7 týždňov. Urobí radosť aj alergikom, pretože jeho prachové vrecko zvládne zachytiť peľové častice.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Roborock Q7 Max+, biely + Roborock Auto-Empty Dock Pure

  • Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ v bielej farbe
  • Vysáva aj mopuje
  • Vyčistí až 300 m²
  • So sacím výkonom 4 200 Pa
  • Podpora 3D mapovania a hlasových príkazov cez Amazon Alexa, Google Home a Apple Siri
  • Senzory zabránia pádu robota zo schodov, jeho uväzneniu i nárazu
  • Vysoká kapacita batérie 5 200 mAh umožní až trojhodinové čistenie
  • Umývateľný filter triedy E11 pre čistejší vzduch
  • Jednoduché nastavenie No-Go zón a neviditeľných múrov
  • Navigačný systém LiDAR PreciSense
  • Prepojenie odpadkového koša s nádržou na vodu zabezpečí zvýšenie ich kapacity a uľahčí vyprázdnenie koša a doplnenie vody
  • Viac funkcií s aplikáciou Roborock
  • S celogumovou kefou s dlhou životnosťou a odolnosťou proti namotávaniu vlasov
  • Balenie obsahuje aj Roborock Auto-Empty Dock Pure, vďaka ktorému sa o vysypávanie prachu nebudete musieť starať až 7 týždňov
  • Prachové vrecko plní funkciu vzduchového filtra, takže dokáže zachytiť peľové častice
  • Okrem toho automatický vysávač Roborock Q7 Max+ ponúka pokročilé plánovanie upratovania, viacúrovňové mapovanie a detskú poistku

S Roborock Auto-Empty Dock Pure vo výbave

Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ má vo výbave Roborock Auto-Empty Dock Pure. Tento praktický pomocník s objemom 2,5 litra vám zariadi automatické vyprázdnenie prachu po dobu až 7 týždňov. Potom ho ľahko a rýchlo vymeníte. Prachové vrecko plní zároveň funkciu vzduchového filtra, čo ocenia najmä alergici. Dokáže totiž podľa testov nezávislého laboratória podľa noriem ISO/TS 11155-1-2001 a PT-22-000-100650 zachytiť peľové častice s veľkosťou 0,3 mikrónu.

Navigačný systém LiDAR PreciSense

Automatický vysávač Roborock Q7 Max+ využíva navigačný systém LiDAR PreciSense. Spoločne s vytváranými mapami a ovládaním pomocou aplikácie Roborock umožní efektívny spôsob upratovania celej vašej domácnosti.

Robot Roborock s ohromujúcim sacím výkonom 4 200 Pa

Automatický vysávač Roborock Q7 Max+ disponuje ohromujúcim sacím výkonom až 4 200 Pa (závisí na stave batérie a domácom prostredí). Dokáže tak podľa testov výrobcu vykonaných podľa noriem IEC 62885-2:2016/5.8 s použitím režimu Max+ a s úplne nabitou batériou odstrániť nečistoty nielen z kobercov, ale napríklad aj z prasklín v podlahe. Stačí len aktivovať režim Max+ a žiadna špina nemá šancu.

Vysoká kapacita 5 200 mAh batérie umožní až trojhodinové čistenie

Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ disponuje 5 200 mAh Li-Ion batériou, ktorá mu umožní vykonať na jedno nabitie až trojhodinové čistenie. Vďaka internému testovaniu, ktoré vykonal výrobca v tichom režime na tvrdých podlahách, s úplne nabitou batériou a bez pripojeného systému mopu, zistil, že maximálna vysávacia plocha robota Q7 Max+ je v závislosti na domácom prostredí 300 m².

Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ biely

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

S podporou 3D mapovania získate podrobnejšie zobrazenie všetkých miestností

Stiahnite si mobilnú aplikáciu Roborock a získajte rozšírené funkcie robotického vysávača Roborock Q7 Max+. Aplikácia napríklad umožní pridanie nábytku a podlahových materiálov. Poskytne tak podrobnejšie zobrazenie všetkých vašich miestností.

Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ biely

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Automatický vysávač Roborock podporuje hlasových asistentov

S malými deťmi aj štvornohými miláčikmi sa často stane nejaká špinavá nehoda. Aj s týmto vám automatický vysávač Roborock Q7 Max+ pomôže. Podporuje totiž hlasových asistentov Amazon Alexa, Google Home a Apple Siri. Vďaka tomu môžete robota Roborock ovládať hlasom a poslať ho napríklad upratať kuchyňu. Ušetríte tým veľa času.

Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ biely

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Detská poistka sa postará o bezpečnosť vašich blízkych

Máte malé deti, alebo domáceho maznáčika? Nemusíte sa obávať. Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ je vybavený detskou poistkou, ktorá sa postará o bezpečnosť vašich blízkych. Vysávač môžete umiestniť kamkoľvek a bez strachu z náhodného spustenia.

Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ biely

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Automatický vysávač Roborock Q7 Max+ dokáže vytierať a vysávať naraz

Automatický vysávač Roborock Q7 Max+ dokáže vytierať a vysávať naraz. Môže sa totiž pochváliť elektronickou pumpou s neuveriteľnými 30 úrovňami prietoku vody a konzistentným tlakom mopu 300 g. Umožní vám tak presné doladenie podľa aktuálnych potrieb. Výrobca vykonal interné testovanie na tvrdých podlahách s plnou nádržou na vodu, úplne nabitou batériou a s nastaveným nízkym prietokom vody. Výsledky interpretoval s predpokladom, že 20 % plochy zakrýva nábytok a nebude ju teda nutné vytrieť. Zistil, že s robotom Q7 Max+ získate maximálny dosah vytierania 240 m², v závislosti na domácom prostredí.

Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ biely

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ má odpadkový kôš prepojený s nádržou na vodu

Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ má 470 ml odpadkový kôš spojený s nádržou na vodu s objemom 350 ml. Toto prepojenie poskytuje množstvo výhod. Jednak zvýšenie ich kapacity, ďalej uľahčí vyprázdnenie koša a doplnenie vody počas jedného upratovacieho cyklu.

Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ biely

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Aj plánovanie upratovania môže byť zábava

Automatický vysávač Roborock Q7 Max+ umožňuje využitie pokročilého plánovania upratovania, ktoré ponúka vytvorenie plánov na mieru vášho domova. Zvoľte si preferovaný čas upratovania, sací výkon a miestnosti, ktoré potrebujete vyčistiť. Takto nastavené upratovanie sa bude automaticky opakovať. Uvidíte, že aj plánovanie upratovania môže byť zábava.

Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ biely

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nastavte si až štyri poschodia s viacúrovňovým mapovaním

Zásluhou viacúrovňového mapovania robotický vysávač Roborock Q7 Max+ u vás doma automaticky rozpozná až štyri úrovne. Túto funkciu ocenia najmä majitelia viacposchodových domov. Nič nemusíte nastavovať, robot sám jednotlivé poschodia rozlíši.

Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ biely

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

No-Go zóny a neviditeľné múry nepustia robotický vysávač Roborock Q7 Max+ ďalej

Neželáte si, aby niekam robotický vysávač Roborock Q7 Max+ šiel? Riešenie je ľahké. Nastavte si No-Go zóny, kam robot nesmie ísť. Na uzavretie miestností a kútov zase využijete Invisible Walls jednoduchým nakreslením čiary. Tieto funkcie si môžete zvoliť pre každú úroveň zvlášť.

Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ biely

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Automatický vysávač Roborock Q7 Max+ je vybavený množstvom užitočných senzorov

Máte strach, že robot počas upratovania spadne zo schodov, zostane niekde uväznený, či dokonca narazí do steny? Automatický vysávač Roborock Q7 Max+ je vybavený množstvom užitočných senzorov, ktoré týmto nehodám zabránia.

Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ biely

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Umývateľný filter pre čistejší vzduch

Chcete mať doma čistejší vzduch? Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ vám to dokáže splniť. Ukrýva totiž umývateľný filter s triedou účinnosti filtrácie E11 – podľa nezávislého testu tretej strany podľa noriem EN 1822-1:2009. Táto trieda zaručuje, že filter zachytí častice vo vnútri robota. Umývateľnosť zase predĺži jeho životnosť.

Robotický vysávač Roborock Q7 Max+ biely

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Automatický vysávač Roborock Q7 Max+ sa môže pochváliť celogumovou kefou s dlhou životnosťou

Automatický vysávač Roborock Q7 Max+ sa môže pochváliť celogumovou kefou s dlhou životnosťou. Je silne odolná proti namotaniu vlasov a kvôli efektívnejšiemu čisteniu sa vie držať bližšie pri zemi. S robotom Q7 Max+ budete mať podlahu, vyčistenú ako nikdy predtým.

Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
LiDAR Hotovo!
Funkcie
Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
Amazon Alexa, Google Home Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
LiDAR Hotovo!
Funkcie
Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
Amazon Alexa, Google Home Hotovo!
Vlastnosti
Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter, EPA E11 filter Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roborock Q7 Max+ biely /Q7 Max + Euto Empty Dock Pure/ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roborock Q7 Max+ bílý /Q7 Max + Euto Empty Dock Pure/. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roborock Q7 Max+ fehér / Q7 Max+ Auto Empty Dock Pure.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií