Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ROCCAT Aluma

Zobraziť katalóg
ROCCAT Aluma
4,8 5 hodnotení
Herné slúchadlá – s mikrofónom, frekvenčný rozsah 20Hz – 20kHz, impedancia 16ohm, citlivosť 98dB, dĺžka kábla 1.2m konektor
Kód:  MI601e3ab Produktové číslo:  ROC-14-210

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Aluma

Užívajte si na cestách skvelý zvuk, či už hráte hry, dívate sa na filmy alebo počúvate hudbu. Stačí zapojiť in-ear slúchadlá Roccat Aluma do svojho telefónu, tabletu alebo prehrávača a stlačiť "Play". Vďaka svojmu veľkému frekvenčnému rozsahu a vysokej citlivosti vám do uší naservírujú kryštalicky čistý zvuk s detailnými výškami a pevnými basmi. Pri hraní tak budete počuť aj najmenšie prejavy súpera, pri počúvaní hudby sa vám zase odkryje celá zvuková paleta nahrávky.

Ich hliníkové telo je ľahké ako pierko, napriek tomu v sebe ukrýva výkonnú technologickú výbavu, ktorá sa môže smelo porovnávať aj s profesionálnymi circumaurálnymi modelmi. Výhodou hliníkového šasi je okrem minimálnej hmotnosti aj značná odolnosť. Môžete sa spoľahnúť, že sa vám slúchadlá pri bežnom používaní nepoškodia.

Praktické a pohodlné

Napriek svojim miniatúrnym rozmerom ponúkajú Roccat Aluma všetko, čo bežné herné slúchadlá. Aby ste mohli pri hraní komunikovať so svojím tímom, sú samozrejme vybavené mikrofónom. Ten je zabudovaný v diaľkovom ovládaní na kábli. Na ňom nájdete aj tlačidlo na prerušenie prehrávania, zároveň ním prijmete hovor alebo preskočíte skladbu v playliste.

Pre čo najväčšie pohodlie sú v balení tri páry štupľov rôznych veľkostí, takže si ľahko vyberiete tie, ktoré vám dokonale padnú do uší. Priložené nájdete aj najbežnejšie konektory, pomocou ktorých pripojíte slúchadlá do akéhokoľvek zariadenia.

Hlavné prednosti

  • Hliníkové prevedenie
  • Plochý kábel odolný proti zamotaniu
  • Zaťažiteľnosť 5 mW
  • Diaľkové ovládanie pre príjem hovorov a ovládanie prehrávača
  • Tri veľkosti štupľov súčasťou balenia
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa opytovať keď zapojím sluchátka tak mi neberie zvuk z mikrofónu. Treba nato program ?

Da sa ešte prísť pre tovar na predajnu aj keď bol objednaný na dobierku? Ďakujem za odpoved.

Dobrý deň chcem sa spýtať da sa ešte pre tovar prísť osobne na predajnu.

Dobrý den, mám takový problém. Když sluchátka zapojím bez rozdvojky normálně do počítače, tak fungují v pohodě bez problému. Ale když do počítače zapojím sluchátka s rozdvojkou (v balení jsou přibalené dvě rozdvojky, ani jedna nefunguje), tak mi hraje jen jedno sluchátko. Dá se to nějak vyřešit, nebo mám rovnou šetřit na nová sluchátka (rozdvojku potřebuji pro mikrofon ve sluchátkách)?

Diskusia a poradňa k ROCCAT Aluma
Príslušenstvo pre ROCCAT Aluma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Aluma. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Aluma. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT Aluma.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií