Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

ROCCAT Taito Mid Size 5

Zobraziť katalóg
ROCCAT Taito Mid Size 5
4,4 9 hodnotení
Podložka pod myš 5 mm, čierna
Kód:  MI601l5 Produktové číslo:  ROC-13-060

ROCCAT Taito Mid Size 5

Herná podložka Roccat Taito bola navrhnutá, aby zniesla aj tú najväčšiu záťaž. Na rozdiel od klasických textilných podložiek je vybavená špeciálnym povrchom, ktorý zaručuje minimálne trenie v akomkoľvek smere. Môžete tak vždy rýchlo zamieriť na cieľ. Spodná strana je vybavená gumovou protišmykovou vrstvou. Vďaka tomu drží podložka na svojom mieste aj pri najkrutejších bitkách.

Parametre a špecifikácia:

Farba:
Čierna

Hlavné rysy:
Povrch NANO MATRIX zaručí rýchly, tichý a presný pohyb myši
Protišmyková spodná strana

Rozmery:
400 x 320 x 5 mm
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROCCAT Taito Mid Size 5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Taito Mid Size 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Taito Mid-Size 5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT Taito Mid Size 5.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií