Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Rock Band 4 + Fender Stratocaster - PS4

Zobraziť katalóg
Rock Band 4 + Fender Stratocaster - PS4
Ovládač - Hudobná hra Rock Band 4 + špičkový ovládač v podobe gitary Fender Stratocaster
Kód:  MSX337 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rock Band 4 + Fender Stratocaster - PS4 Predaj skončil

Rock Band 4 + Fender Stratocaster - PS4

Rock Band 4, to je simulátor nielen slávnej kapely, ale celej hudobnej formácie. Pripojte bezdrôtový ovládač v podobe gitary a ukážte, čo vo vás je. Chopte sa mikrofónu, bezdrôtových bicých a rozhýbte svoju párty alebo ukážte ostatným hráčom online svoje umenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Set obsahuje hru aj gitaru ako ovládač
  • K dispozícii stovky skladieb zvučných interpretov
  • Vďaka funkcii Freestyle Guitar Solo do skladby premietnete svoju invenciu
  • Automatické ladenie gitary
  • Režim dlhej kariéry

Zostavte si vlastný playlist

Aby mala každá kapela úspech, musí mať kvalitný a chytľavý repertoár. V Rock Band 4 je k dispozícii štandardne 60 a k stiahnutiu ďalších viac ako 1 700 hrateľných skladieb, takže si ten svoj iste zostavíte bez problémov. Nechýbajú pritom žiadne veľké meno rockového žánru - U2, Ozzy Osbourne, The Cure, Foo Fighters, Judas Priest, Fleetwood Mac, ale ani súčasné hviezdy Killers, Queens of the Stone Age, či Mumford & Sons.

Dlhá kariéra vo vašej réžii

Premietnite do hrania svoju vlastnú invenciu. Vďaka novej funkcie Freestyle Guitar Solo budete skladať dokopy tóny tak, že z toho vyjde váš jedinečný výtvor. Predveďte hlasovú improvizáciu alebo dynamické údery bicích. Svoje zručnosti budete môcť rozvíjať dosýtosti v režime dlhej kariéry, v ktorej sa z malej garážové formácie postupom času vypracujete až medzi najväčšie mená rockového sveta. S úspechom prichádzajú peniaze, teda investície do ďalšieho vybavenia aj do kapely bude len na vás.

Spätná kompatibilita

Ak vlastníte nástroje, ktoré ste si nakúpili pre staršiu verziu, nič sa nedeje. Rock Band 4 plne podporuje staršie bezdrôtové gitarové ovládače a bicie, vrátane mikrofónu. Zahráte si aj skôr zakúpené sklady.

So Stratom ukážete, čo vo vás je

Bezdrôtový ovládač Fender Stratocaster v čiernej úprave bol skutočne vyvíjaný v spolupráci s týmto známym výrobcom hudobných nástrojov. Gitara má vibrato, ladiaciu mechaniku a dve sady tlačidiel, s ktorými zahráte aj technicky náročné skladby. Môžete zabudnúť na starosti s ladením, ktoré prevezme automatika. Na jedno nabitie zariadenie vydrží až 30 hodín a vďaka jednoduchému presunu držiacich skrutiek si ľahko zahrajú aj praváci.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli se jedná o hru + ovladač v podobě kytary děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Rock Band 4 + Fender Stratocaster - PS4
Príslušenstvo pre Rock Band 4 + Fender Stratocaster - PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rock Band 4 + Fender Stratocaster - PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rock Band Fender Stratocaster + 4 - PS4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rock Band Fender Stratocaster + 4 - PS4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rock Band Fender Stratocaster + 4 - PS4.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií