Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ROHNSON R-055

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-055
1,0 1 hodnotení
Elektrický ohrievač keramický nástenný extra tenký panel - 1cm, príkon 500W pre úsporu energie až 50%, tento panel možno natrieť farbou aby splynul s dekorom miestnosti, jednoduchá obsluha, tlačidlo ON/OFF so svetelnou indikáciou, veľmi jednoduchá montáž na stenu
Kód:  ROHTP005 Produktové číslo:  R-055

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-055

Zakaždým, keď sa vonku ochladí - a takých dní pribúda najmä v nadchádzajúcom jesennom obdobím - príde vhod rýchly zdroj tepla. Extra tenký keramický panel s príkonom 500 W bude iste stačiť. Toto elektrické kúrenie Rohnson vám navyše ušetrí až 50% energie.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchly tepelný účinok
  • Jednoduchá montáž
  • Značná úspora energie
  • Natierateľný povrch
  • Jednoduchá obsluha

Ekonomické vykurovanie

Keramický vykurovací panel vám zaručí vysoko ekonomické vykurovanie. Možnosť pripevnenia na stenu ponúka veľkú úsporu miesta. Jeho obsluha je veľmi jednoduchá. Je vybavený tlačidlom ON/OFF so svetelnou indikáciou, ktoré sa nachádza v jeho pravom hornom rohu. Naviac si môžete panel natrieť ľubovoľnou, vodou riediteľnou farbou. Takú, ktorá vám bude ladiť s interiérom izby. Všetko potrebné pre montáž na stenu (vrátane vrtáka) je súčasťou balenia.

 

Rozmery (v × š × h):
60 × 60 × 1 cm

Dĺžka napájacieho kábla:
1,6 m

 

Parametre a špecifikácia

Typ ohrievača
Elektrický Hotovo!
Príkon
500 W Hotovo!

Typ ohrievača

Typ ohrievača
Elektrický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
500 W Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se Vás zeptat, zda tento ohřívač 500W ohřeje jednu větší místnost v bytě a zda má nastavitelnou regulaci teploty, např. na udržení stálých 20 stupňů. Děkuji

Když topení zapnu, začne být cítit nepříjemný zápach, jako když se rozehřeje určitý druh plastu nebo je to podobné zápachu barvy u klasických radiátorů. Zkusil jsem pořádně omýt povrch nebo odizolovat kabel, který vede pod topením na zdi, ale nic nepomáhá. Koupil jsem na přítápění v ložnici a nemohu používat. Mám ráno pocit, jako kdybych spal v místnosti s otevřenou plechovkou ředidla. Poradíte, co tím? Zmizí to časem, je to vadný kus, nebo s tím lze něco dělat?

Dobrý den, chci se zeptat, jaká musí být minimální vzdálenost nábytku před výrobkem a jaká je teplota povrchu panelu. Děkuji

Chtěl bych se zeptat zda toto topidlo topí i v horizontální poloze, či zda po překlopení z vertikální polohy dojde k jeho vypnutí. Děkuji

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-055
Príslušenstvo pre ROHNSON R-055 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-055. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-055. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-055. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-055.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií