AD homeoffice PET

ROHNSON R-061

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-061
4,3 14 hodnotení
Elektrický ohrievač 1500W, vykurovací panel s vykurovacími doskami Mica, systém anti-frost, vodeodolný IP24, kolieska, možnosť zavesenia na stenu
Kód:  ROHTP001 Produktové číslo:  R-061

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-061

Ste teplomilní a potrebujete, aby bola každá vaša miestnosť vždy ideálne vyhriata? Je vám však ľúto vykurovať celý byt či dom? Potom je pre vaše priestory ideálnym riešením tento produkt od spoločnosti ROHNSON. Všetko pre vaše pohodlie nájdete v tomto keramickom kúrení s malými rozmermi, ktoré v sebe skĺbilo moderné technológie spojené s veľkým výkonom. Veľkou zaujímavosťou je, že využíva vykurovací panel zo sľudy, ako najnovšiu technológiu vykurovania. Vykúrovanie je veľmi úsporné a 100% ekologické.

Kľúčové vlastnosti

  • Keramický vykurovací panel
  • Príkon 1 500 W
  • Vodeodolný - stupeň ochrany IP24
  • Systém Anti-frost
  • Nastaviteľný termostat
  • Automatické vypnutie pri prehriatí
  • Rukoväť pre ľahkú manipuláciu
  • Možnosť pripevnenia na stenu
  • Pojazdové kolieska
  • Stabilné podstavce
  • Veľmi tichá prevádzka

Perfektný spoločník pre chladné dni

Kúrenie je veľmi tiché, takže sa budete môcť v pokoji venovať vašim obľúbeným činnostiam. Nevysušuje okolitý vzduch a má rýchly tepelný účinok. Navyše vaše miestnosti vykúri podľa vašej potreby až do 30 °C. Požadovanú teplotu vždy udrží integrovaný termostat, ktorý disponuje schopnosťou vyradiť z prevádzky pri jeho prehriatí. Vďaka vodeodolnosti je možné kúrenie použiť aj vo veľkých priestoroch, ako sú kúpeľne alebo pivnice.

Navyše iste oceníte zabudovaný systém Anti-frost proti zamrznutiu, ktorý je zabudovaný v paneli. Toto elektrické kúrenie s výkonom 1 500 W je primárne určené na umiestnenie na podlahe. Ponúka sa vám ale aj možnosť upevniť ho na stenu. Ak budete potrebovať kúrenie premiestniť na iné miesto, poslúži vám k tomu ergonomická rukoväť a pojazdné kolieska.

Parametre a špecifikácia

Typ ohrievača
Elektrický Hotovo!
Príkon
1 500 W Hotovo!
Vykurovací výkon
1 500 W Hotovo!
Funkcie
S Anti-Freeze Hotovo!

Typ ohrievača

Typ ohrievača
Elektrický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Vykurovací výkon
1 500 W Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S Anti-Freeze Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aky priestor vyhreje

Dobrý den. Potřebovala bych topný panel a vyhlédla jsem si u vás Rohnson, model R 061 a R 062 a ráda bych zjistila jaké další jsou mezi nimi rozdíly krom ceny a výkonu, například rozměry, váha, přívodní kabel a podobně. Děkuji. Mirka G.

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-061
Príslušenstvo pre ROHNSON R-061 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-061. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-061. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-061. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-061.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií