Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ROHNSON R-2808

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-2808
5 1 hodnotení
Tlakový hrniec – 8 prednastavených automatických programov, 4-miestny digitálny LED displej, dotykové tlačidlá, 6 pozícií nastavenia tlakového varenia, 24-hodinový časovač, 6l vyberateľná nádoba s nepriľnavým povrchom, automatické vypnutie tlaku, niekoľkonásobné bezpečnostné istenie, funkcia pečenia a funkcia udržiavania teploty 60–80°C, dodávané príslušenstvo: lyžica a odmerka, rozmery: 32×33×31cm, hmotnosť: 5kg, príkon 1000W
Kód:  ROHTH097 Produktové číslo:  R-2808

ROHNSON R-2808

Tlakový hrniec ROHNSON R-2808 vám bude skvelým pomocníkom v kuchyni a pomôže vám pripraviť skvelé a chutné jedlá. Pri varení zachová v pokrmoch až 90 % vitamínov a živín, vďaka nemu môžete svojej rodine aj priateľom pripraviť zdravé pokrmy. Za užitočné budete považovať 8 prednastavených automatických programov, funkciu pečenia a udržiavanie teploty (60 – 80 °C), časovač alebo automatické vypnutie tlaku. Tlakový hrniec sa jednoducho čistí, súčasťou je totiž vyberateľná nádoba s objemom 6 litrov, ktorá má nepriľnavý povrch.

Kľúčové vlastnosti tlakového hrnca Rohnson

  • Tlakový hrniec Rohnson R-2808 pre zdravé a chutné varenie
  • V pokrmoch zachová 90 % živín a vitamínov
  • 8 prednastavených programov
  • 24-hodinový časovač
  • LED displej
  • Funkcia pečenia, udržiavanie teploty
  • Súčasťou balenia je lyžica, odmerka a vyberateľná 6 l nádoba

Parametre a špecifikácia

Typ
Tlakový hrniec Hotovo!
Objem
6 l Hotovo!
Funkcie
Časovač Hotovo!

Typ

Typ
Tlakový hrniec Hotovo!

Objem

Objem
6 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROHNSON R-2808 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-2808. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-2808. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-2808. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-2808.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií