Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

ROHNSON R-534

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-534
3,9 6 hodnotení
Stolný mixér - príkon 1000W, voliteľné otáčky, IQ tlačidlo s dvojsekundovým intervalom zapnutia, mixovacie 4-ramenné čepele, sekací 2-ramenný nôž, 1x malá 450 ml nádoba (TRITÁN, BPA FREE), 2x veľká 1000ml nádoba, viečko s uzatvárateľným otvorom na cesty, 2 uzatvárateľné viečka na uchovanie čerstvého kokteilu STAY-FRESH
Kód:  ROHST003 Produktové číslo:  R-534

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-534

vypnuté
ROHNSON R-534
 

Rozdrví aj tie najtvrdšie suroviny

Pripravte si lahodné smoothie, rozličné koktaily či výborné ovocné drene a veľa ďalšieho vo všestranne využiteľnom mixéri Rohnson. Výkonný motor so silou 1 000 W rozmixuje  ovocie a zeleninu, oriešky, semienka aj tvrdé suroviny ľahko a do krásne jemnej štruktúry. Stačí len zvoliť jednu z dvoch čepelí - teda buď sekaciu, alebo mixovací nôž, vybrať z troch mixovacích nádob a zvoliť počet otáčok.


Pohodlné ovládanie

Vďaka IQ tlačidlu s dvojsekundovým intervalom zapnutia je ovládanie prístroja veľmi jednoduché. K dispozícii máte aj dve viečka s náustkom na cesty a dve viečka STAY FRESH, ktoré sa postarajú o čo najdlhšiu čerstvosť vyrobeného nápoja.

vypnuté
ROHNSON R-534
 

Kľúčové vlastnosti

  • Stolný mixér na smoothie
  • Výkonný motor so silou 1 000 W
  • Mixuje do krásne hladkej štruktúry
  • Pripraví zdravé smoothie, koktaily, drene, melie semienka, oriešky, rozmixuje aj tvrdé suroviny
  • Mixovacia čepeľ a nôž na sekanie
  • Voliteľné otáčky, pulzné tlačidlo
  • 1 mixovacia nádoba s objemom 450 ml
  • 2 nádoby s objemom 1 000 ml
 

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 000 W Hotovo!
Počet nádob
3 ks Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
1 000 W Hotovo!

Príslušenstvo

Počet nádob
3 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, jsou k dostání i náhradní nádobky k tomuto přístroji?

Dobrý den, mám dva dotazy k tomuto zboží: 1) lze v přístroji mixovat i bylinky, nebo například kopřivy a podobě? 2) lze mixovací nádoby uzavřít tak, že z nich obsah nevyteče, i když nádoba nestojí a mám ji třeba v kabelce? :-D Děkuji, Katka

Jaká je to barva? Pouze nerez?

Dobry den. Ma pristroj funkciu samocinneho vypnutia po nejakej dobe mixovania, napr cca po jednej minute mixovania aby sa vypol? respektive nejaka ochrana proti prehriatiu?

Kde možno kúpiť tesnenie pre Rohnson 534? Vy ho neponúkate?

Dobrý den. Na jiných stránkách uvadí jine parametry šířky a hloubky.Zde je uvedeno š 30 cm a h 31 cm i váha je jiná.Jinde je š 12 cm a h 16 cm.Jaká je tedy skutečnost? Děkuji za odpověd

Dělá přístroj zmrzlinu?

Na kolik otáček motor mixeru pracuje,děkuji Marie

Dobrý den, poradí si kořenovou zeleninou? (mrkev, řepa...)

Dobrý den, dokáže přístroj drtit semínka?

12
Diskusia a poradňa k ROHNSON R-534
Príslušenstvo pre ROHNSON R-534 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-534. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-534. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-534. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-534.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií