Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ROHNSON R-8060

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-8060
3,5 2 hodnotení
Elektrický ohrievač príkon 2400 W, PTC vykurovacie články na efektívny ohrev, 3 úrovne nastavenia, studený vzduch, nastavenie teploty 10 - 49 ° C, dotykové ovládanie s LED displejom a diaľkovým ovládačom, oscilácie 80 °, 8 hodinový časovač, vzduchový filter, bezpečnostné funkcie automatického vypnutia pri prevrhnutí prístroja, extra tlačidlo ON/OFF na zadnej časti prístroja
64,97 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ROHTP009 Produktové číslo:  R-8060

ROHNSON R-8060

ROHNSON R-8060 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Ste nútení si prikurovať? V tom prípade pre vás máme dizajnovo podarené riešenie v podobe elektrického kúrenia od spoločnosti ROHNSON. Ponúka možnosť ako kúrenie, tak i funkciu ventilátora. Pri vykurovaní priestoru je šetrný a nedochádza k vysušovaniu vzduchu a ani spaľovaniu kyslíku. Vhodný je preto ako pre alergikov, tak pre astmatikov. Táto nová technológia v podobe PTC keramických vykurovacích článkov predstavuje tiež vykurovanie s významnou úsporou energie. Vďaka svojmu modernému vyhotoveniu zaiste zapadne do akéhokoľvek interiéru. Vždy čistý vzduch je zaistený vymeniteľným vzduchovým filtrom, ktorý je prístupný po demontáži odnímateľnej zadnej mriežky. V zadnej časti sa nachádza aj extra tlačidlo na vypnutie a spustenie elektrického kúrenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché a prehľadné ovládanie vďaka LED displeju
  • Moderný dizajn
  • Vysoký výkon až 2400 W
  • PTC vykurovacie články zabezpečujú efektívny ohrev
  • Súčasťou balenia je aj diaľkové ovládanie
  • Bezpečná prevádzka (automatické vypnutie pri prevrhnutí a pri prehriatí)
     

Jednoduché používanie

Ponúka 3 pracovné nastavenia: studený vzduch a nastavenie teploty 10 - 49 °C. Prístroj možno využiť od kúrenia po chladenie miestností. Aj napriek svojim malým rozmrrom disponuje výkonem až 2400 W a nebude pro neho problém vykúriť aj väčšiu miestnosť. Prívetivá je pre používateľov najmä obsluha. Zariadenie možno ovládať pomocou diaľkového ovládania a prehľadného LED displeje s dotykovým panelom. Zaiste poteší funkcia oscilácie, ktorá dovoľuje pohybu kúrenia okolo vlastnej osi v uhle 80 °. 

Myslené bolo aj na bezpečnosť

Vykurovanie si ľahko nastavíte na dobu, keď potrebujete, pomocou 8-hodinového časovača s automatickým vypnutím. Pri odchode z domu tak nemusíte riešiť, či ste kúrenie vypli. Výrobca samozrejme myslel aj na ďalšie bezpečnostné prvky. K dispozici tak je i automatické vypnutie aj prevrhnutí a pri prehriatí prístroja. Jednoduchý transport kúrenie zaisťuje ako nízka hmotnosť, tak integrované držadlo. 

Doplňujúce informácie:

  • Šírka: 23 cm
  • Výška: 75 cm
  • Hĺbka: 23 cm
  • Hmotnosť: 4,55 kg
 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ ohrievača
Elektrický Hotovo!
Príkon
2 400 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!
Funkcie
Poistka proti prevrhnutiu Hotovo!

Typ ohrievača

Typ ohrievača
Elektrický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 400 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Poistka proti prevrhnutiu Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROHNSON R-8060
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií