PET PET

ROHNSON RC-05

Zobraziť katalóg
ROHNSON RC-05
4,4 15 hodnotení
Ryžovar ryžovar, 400W, objem 1l, funkcie varenie a udržiavanie teploty, ochrana proti prehriatiu a varenie bez vody, automatické vypnutie
Kód:  ROHMH001 Produktové číslo:  RC-05 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON RC-05

Firma Rohnson predstavuje elektrický automatický hrniec na varenie ryže RC-05. Určený je na prípravu všetkých druhov ryže a na svoje si prídu aj milovníci suši, pretože aj ryžu na tento pokrm japonskej kuchyne hrniec zvláda uvariť. Objem hrnca číta 1 liter a uvariť v ňom môžete na princípe varenia v pare až 750 g ryže, z ktorej sa s prehľadom naje až 5 jedákov. Otvor v tvrdenom veku zo skla slúži k úniku prebytočnej pary. Pre ľahšiu údržbu je hrniec vybavený vyberateľnou nádobou s nepriľnavým povrchom, kde sa ryža zaručene neprilepí.

Po dovarení ryže sa hrniec automaticky prepne do režimu Keep Warm, vďaka ktorej vám dovarenie ryže nevychladne. Bezpečnosť je zaistená poistkou proti prehriatiu a vareniu bez vody. Používatelia určite ocenia aj kontrolku, indikujúcu prevádzku hrnca, a praktická uchá, ktoré prídu vhod pri prenášaní. Súčasťou balenia je aj odmerka a lyžica pre naberanie ryže.

Parametre a špecifikácie

  • Príkon: 400 W
  • Objem: 1 l - na prípravu 750 g ryže (5 porcií)
  • Napätie: 220 - 240 V
  • Kmitočet: 50/60 Hz
  • Farba: šedá

Parametre a špecifikácia

Typ
Ryžovar Hotovo!
Funkcie
Udržanie teploty, Ochrana pred prehriatím, Automatické vypnutie Hotovo!
Príkon
400 W Hotovo!
Objem
1 l Hotovo!

Typ

Typ
Ryžovar Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Udržanie teploty, Ochrana pred prehriatím, Automatické vypnutie Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
400 W Hotovo!
Objem
1 l Hotovo!
Poznámka:
» Všetky ryžovary

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je někde k sehnání online návod. Děkuji

Dobry den, mohu se zaptat na material hrnce? Dekuji.

Diskusia a poradňa k ROHNSON RC-05
Príslušenstvo pre ROHNSON RC-05 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson RC-05. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON RC-05. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON RC-05. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON RC-05.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií