Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Roidmi X20 NEX

Zobraziť katalóg
Roidmi X20 NEX
5 1 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, s mopom, pre alergikov, na čistenie kobercov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na všetky druhy podláh, doba nabíjania 2.5 h, typ batérie: Li-Ion, kapacita batérie 2500 mAh, príkon 435 W, doba chodu 65 min, hepa filter a umývateľný filter, hlučnosť 72 dB, objem nádržky 0.4 l, držiak na stenu, hubica na čalúnenie, kefová hubica, LED osvetlenie, LED podsvietenie na kefe, mopovací modul s mopovacou tkaninou, napájací adaptér, nástroj na čistenie kief a filtrov, regulácia výkonu, štrbinová hubica, trojstupňový čistiaci systém a rotačná kefa, biela a čierna farba
Kód:  ROITV606 Produktové číslo:  XCQ06RM

Roidmi X20 NEX

Výnimočný sací výkon, veľmi dlhú životnosť batérie, nízku hmotnosť prístroja a zároveň vysokú efektívnosť upratovania, to všetko vám zaistí tento tyčový aku vysávač Roidmi X20 NEX s mopom. Jeho hlavnou prednosťou je, že dokáže vysávať aj mopovať naraz, a tak šetrí váš cenný čas. O perfektný výkon vysávača X20 NEX sa stará digitálny motor s vysokým sacím výkonom 145 AW. Na jediné nabitie môžete vysávať až 65 minút v štandardnom režime. Ľahkú manipuláciu zaisťuje ergonomický dizajn a nízka váha iba 1,5 kg. Kefa s LED osvetlením so svetelným senzorom vám automaticky rozjasní každý temný kútS magnetickým držiakom na stenu elegantný vysávač Roidmi X20 NEX ľahko uskladníte a dobijete, takže bude vždy po ruke a pripravený. Multifunkčné príslušenstvo zaistí, že vysávač nájde pri upratovaní vašej domácnosti širokú škálu využitia.


Kľúčové vlastnosti tyčového aku vysávača Roidmi X20 NEX s mopom

  • Bezdrôtový a bezvreckový tyčový vysávač, ktorý efektívne vysáva aj mopuje naraz a tak šetrí váš čas
  • Vhodný je na koberce aj zvieracie chlpy a zbieranie nečistôt zo všetkých druhov podláh, vrátane tých náročnejších na údržbu
  • U aku vysávača X20 NEX môžete očakávať vysoký sací výkon 145 AW a silu 120 000 otáčok za minútu
  • Prachová nádoba s objemom 0,4 l
  • Do mopovacej nádržky sa zmestí 160 ml vody
  • Na jediné nabitie dokáže vysávač Roidmi X20 NEX s mopom pri štandardnom režime vysávať až 65 minút
  • Doba nabíjania Li-Ion batérie je 2,5 hodiny
  • Na upratovanie využijete 3 výkonnostné režimy prevádzky
  • LED osvetlenie kefy s fotosenzitívnym senzorom sa automaticky rozsvieti v tmavých kútoch
  • Možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou pomocou Bluetooth rozhrania
  • Tyčový vysávač Roidmi X20 NEX je vybavený umývateľným a HEPA filtrom
  • Perfektne čistý vzduch zaistí 6-vrstvová filtrácia
  • Tyčový vysávač X20 ľahko premeníte na vysávač ručný a zredukujete tak jeho váhu na iba 1,5 kg
  • Elegantné čierno-biele vyhotovenie vysávača Roidmi X20 NEX s mopom
  • Magnetický držiak na stenu uľahčí uskladnenie prístroja a váš vysávač zároveň dobíja
  • V príslušenstve aku vysávača Roidmi X20 NEX nájdete hubicu na čalúnenie, kefovú hubicu, nástroj na čistenie kief a filtrov, rotačnú turbokefu, štrbinovú hubicu a mopovaciu tkaninu

Tyčový vysávač Roidmi X20 NEX zároveň vysáva aj mopuje, a tým šetrí váš cenný čas

Vo svojom domove si môžete užiť báječné chvíľky pohody vďaka pocitu dokonalej čistoty vášho príbytku. Tie vám zaistí tyčový aku vysávač Roidmi X20 NEX s mopom v elegantnom čierno-bielom vyhotovení, pretože dokáže naraz vysávať aj mopovať. Vo výbave tohto vysávača X20 NEX je totiž aj nádržka na vodu s objemom 160 ml a mopovacia textília, takže vám sa zredukuje čas strávený upratovaním a môžete ho využiť efektívne inak.


Výkonný a efektívny aku vysávač Roidmi X20 NEX s mopom

Ak si neželáte u svojho vysávača zľaviť z nárokov, ako sú silný sací výkon, dlhá životnosť batérie, vysoká efektívnosť upratovania a napriek tomu nízka hmotnosť, potom je práve pre vás Roidmi X20 NEX s mopom tou správnou voľbou. Digitálny motor zaistí vysávaču Roidmi X20 NEX s mopom vysokou saciu silu až 145 AW so 120 000 otáčkami za minútu. Vyberať môžete pri prevádzke z 3 výkonnostných režimov aku vysávača Roidmi X20 NEX (štandardný, stredný a turbo). To najčistejšie prostredie ďalej zabezpečuje 6-vrstvová filtrácia vzduchu, ktorá sa zbavuje alergénov a roztočov vo vzduchu.

LED svetlo vysávača X20 NEX sa automaticky zapne v tmavých zákutiach

Skvelou pridanou hodnotou aku vysávača Roidmi X20 NEX s mopom je určite tiež LED osvetlenie s fotosenzitívnym senzorom. Svetlo sa automaticky zapne a rozsvieti pri premiestnení do tmavého priestoru, a teda vám poskytne prehľad nad hygienickou situáciou pod vašou pohovkou či v tmavých kútoch za skriňou. S vysávačom Roidmi X20 NEX sa už vo vašej domácnosti nebude žiadny prach schovávať v tme!


Výnimočne dlhá výdrž batérie aku vysávača Roidmi X20 NEX s mopom

Bezdrôtový tyčový vysávač Roidmi X20 NEX sa môže pýšiť až extrémne dlhou výdržou batérie. Pri využití štandardného režimu môžete s vysávačom X20 NEX upratovať dokonca až 65 minút na jediné nabitie, pričom plné dobitie batérie trvá 2,5 hodiny. Pri strednom režime vydrží vysávač 40 minút v prevádzke a pri turbo režime 10 minút.

Pohodlná manipulácia s tyčovým vysávačom X20 NEX, ktorý môžete premeniť aj na praktický ručný vysávač

S vysávačom Roidmi X20 NEX s mopom sa ľahko dostanete aj na ťažko dostupné miesta vďaka pohodlnej 270° rukoväti a jej ergonomickému tvaru. Navyše môžete svoj tyčový vysávač X20 NEX premeniť na praktický ručný vysávač, ktorý jednoducho prenesiete kamkoľvek. Bez problémov ho tak zdvihne a povysávate inak zložito dostupné miesta, ako napr. svoje auto, priestory za skriňou či pavučiny na strope.

Prepojenie inteligentného vysávača Roidmi X20 NEX s mopom s mobilnou aplikáciou

Roidmi X20 NEX nie je len obyčajný vysávač. Ide o prístroj, ktorý vdýchne vašej domácnosti nádych moderného sveta. Vysávač X20 NEX môžete totiž spárovať so svojím telefónom pomocou Bluetooth, nainštalovať si aplikáciu a kontrolovať detailné informácie o stave vášho vysávača či dostávať upozornenia, ktoré vám zaistia využitie vysávača na maximum.

Magnetický držiak na stenu na nabíjanie aku vysávača Roidmi X20 NEX s mopom

Vďaka modernému čierno-bielemu dizajnu tyčového aku vysávača Roidmi X20 NEX ho môžete dokonca použiť aj ako štýlový doplnok vašej izby. Jeho ľahké uskladnenie totiž poskytne magnetický držiak, ktorý môžete pripevniť na stenu. Tento držiak bude váš vysávač X20 NEX dokonca aj dobíjať, takže bude zakaždým pripravený ihneď na použitie, vždy rýchlo po ruke a nezaberie veľa miesta ani v menších a obmedzených priestoroch.

Praktický a univerzálny vysávač do každej domácnosti

V balení všestranného vysávača Roidmi X20 NEX s mopom nájdete celý rad rôznych multifunkčných nadstavcov, vďaka ktorým sa dostanete aj na ťažko prístupné miesta. Nádobku na prach s objemom 0,4 l ľahko vysypete stlačením jediného tlačidla.




Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Držiak na stenu, Nástroj na čistenie kief a filtrov Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
435 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
72 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
15,8 cm Hotovo!
Výška
119,1 cm Hotovo!
Hĺbka
25,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je mozne zistit aka je vyska vysavacej hubice? Zaujima ma ci dokazem povysavat pod pohovkou. Dakujem

mohli by ste prosim doplnit prislusenstvo bolo by fajn keby sa dalo dokupit a prosim za rozumnu cenu nie ako naposledy za 100x vyssiu

Diskusia a poradňa k Roidmi X20 NEX
Príslušenstvo pre Roidmi X20 NEX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Roidmi X20 NEX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roidmi X20 NEX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roidmi X20 NEX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roidmi X20 NEX.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií