Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

ROLINE Gold DVI dual link, ferity, 7,5 m

Zobraziť katalóg
ROLINE Gold DVI dual link, ferity, 7,5 m
4,5 2 hodnotení
Video kábel – DVI-D(M) -> DVI-D(M), pozlátené konektory, pre pripojenie displejov s vysokým rozlíšením (Full HD a vyššie) s DVI konektorom
Kód:  WD967m Produktové číslo:  11045515
ROLINE Gold DVI dual link, ferity, 7,5 m Predaj skončil

ROLINE Gold DVI dual link, ferity, 7,5 m

Kábel Roline slúži ku kvalitnému prepojeniu zariadení vybavených konektormi DVI. Rozhrania DVI môžete využiť na prepojenie stolových počítačov s monitormi, televíziami či projektormi. Kábel Roline Dual link sa vyznačuje vysokou priepustnosťou a je vhodný pre pripojenie zobrazovačov s vyšším rozlíšením ako Full HD. Samozrejmosťou je kvalitné tienenie a prevedenie kábla.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROLINE Gold DVI dual link, ferity, 7,5 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROLINE Gold DVI dual link, ferity, 7.5m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROLINE Gold DVI Dual Link, Ferrite, 7,5 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROLINE Gold DVI Dual Link, Ferrite, 7,5 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Arany ROLINE DVI Dual Link, ferritek, 7,5 m.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií