Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Rollei ActionCam 430 WiFi čierna

Zobraziť katalóg
Rollei ActionCam 430 WiFi čierna
2,6 6 hodnotení
Digitálna kamera na extrémne športy, 4K video 30fps, FULL HD 1080p/120/60fps, 12 Mpx Sony CMOS, 2" LCD displej, uhol záberu 170°, Time Lapse, vodoodolná do 40 metrov, WiFi, HDMI, diaľkové ovládanie, bezpečná technológia Safety Pad, CZ menu
98,77 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  ROLL01x90f Produktové číslo:  40302 Stránky výrobcu
Rollei ActionCam 430 WiFi čierna 98,77 € Použité

Rollei ActionCam 430 WiFi čierna

Rollei ActionCam 430 WiFi čierna je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Akčná kamera ROLLEI 430 WiFi

Model ActionCam 430 je vlajkovou loďou spoločnosti ROLLEI - ponúka výbornú kvalitu záznamu. Vďaka kvalitnému snímaču sa môžete naplno vrhnúť do každého dobrodružstva s maximálnou istotou, že vaše nasnímané záznamy budú vyzerať skvele. Užite si ostrosť a detaily, ktoré vám tento produkt ponúka a sústreďte sa len na vlastný výkon. Všetko máte možnosť skontrolovať v prehľadne spracovanom menu s integrovaným LCD displejom. Spoločnosť ROLLEI dlhodobo už od roku 1920 dbá na kvalitnu vyhotoveného výrobku a spokojných zákazníkov.


Kľúčové vlastnosti:

  • 4K video pri 30 fps
  • 2K video pri 60 fps
  • Full HD video pri 120/60/30 fps
  • HD video pri 200 fps
  • 12 Mpx Sony CMOS senzor
  • Integrovaný LCD displej
  • Široký uhol záberu
  • Časozberný záznam
  • Integrovaná WiFi
  • Komunikácia s inteligentnými telefónmi a tabletmi
  • Vodotesné puzdro do 40 metrov
  • Bohaté príslušenstvo v základnom balení

Vysoko odolná kamera

Akčná kamera je konštruovaná tak, aby vydržala záznam aj v tých najťažších podmienkach, a to ako pod vodou, tak pri adrenalínových vonkajších záznamoch. Vďaka skvelému vyhotoveniu produktu a precíznej nemeckej kontrole produkt vyčnieva nad ostatnými lacnými produktmi v rovnakej kategórii.

vypnuté
 Rollei ActionCam 430 WiFi

Kamera nahráva v týchto formátoch

Produkt ROLLEI AC 430 WiFi ponúka moderný záznam obrazu v 4K rozlíšení pri tridsiatich snímkach za sekundu a v prípade v FULL HD záznamu dokonca až sto dvadsať, šesťdesiat a tridsať snímok za sekundu. Doslova neuveriteľný je HD záznam, kde je možnosť až 200 snímok za sekundu. Jednoduchým prepnutím v menu je možné zvoliť záznam, ktorý práve budete požadovať a výsledný záznam určite zaujme každého, komu ho ukážete. Záznam je tak úplne ideálny na tvorbu spomalených videí a ďalších vami požadovaných aktivít.

Časozberný záznam priamo z kamery

Stále viac a viac populárny záznam medzi používateľmi nájdete aj tu v tejto kamere. Unikátne zábery západu slnka, letiacich mrakov či horských vrcholkov z vašej dovolenky si vďaka tejto kamere naozaj vychutnáte a budete na tieto úžasné momenty dlho spomínať.

vypnuté
 Rollei ActionCam 430 WiFi
vypnuté
 Rollei ActionCam 430 WiFi

LCD displej

Všetok vytvorený záznam - či video, ktoré sa chystáte natočiť, si môžete pohodlne pozrieť na integrovanom 2" LCD displeji, vyhnete sa teda obavám z toho, že vytvorený záznam nebude to, čo ste od natáčania očakávali. Veľkou výhodou je aj druhý predný displej, na ktorom môžete vidieť, aký spôsob záznamu práve vykonávate, čas a indikátor stavu batérie.


Kvalitný fotoaparát

Vďaka 12 Mpx Sony CMOS senzoru a rýchlemu prepnutiu v menu je možné z kamery urobiť kvalitný a fotoaparát, s ktorým je možné zaobstarať krásne a čisté fotografie.

vypnuté
 Rollei ActionCam 430 WiFi

Široký obsah balenia a technológia SAFETY PAD

Kompletne všetky kamery ROLLEI sú na rozdiel od konkurencie vybavené technológiou SAFETY PAD. Celosvetovo patentovaný systém bezpečného uvoľnenia zaisťuje bezpečné vyňatie kamery pri náraze. Systém je odborne testovaný a nadefinovaný tak, aby sa predišlo vážnemu zraneniu.

vypnuté
 Rollei ActionCam 430 WiFi
vypnuté
 Rollei ActionCam 430 WiFi

Komunikuje s inteligentnými telefónmi a tabletmi

Všetky akčné kamery ROLLEI s integrovaným WiFi rozhraním vďaka jednoduchému stiahnutiu aplikácie pre Android či IOS pohodlne komunikujú s inteligentnými telefónmi či tabletmi. Prístroj tak pohodlne umiestnite na ľubovoľné miesto a inteligentné zariadenie, ktoré práve používate, sa premení na diaľkové ovládanie a aktuálne nahrávaný záznam tak budete mať ihneď pred očami.


Odolnosť v extrémnych podmienkach

Pri použití odolného ochranného puzdra sa z kamery stáva znamenitý spoločník do extrémneho terénu či podmienok - či už ste pod vodou a milujete potápanie alebo lyžovanie, či akčnú jazdu na bicykli, kamera zvládne natáčanie v každom prostredí a urobené videá sú doslova vyrážajúce dych.

vypnuté
 Rollei ActionCam 430 WiFi
vypnuté
 Rollei ActionCam 430 WiFi

Veľká výdrž batérie

Každý používateľ určite ocení, keď má batéria nadštandardný výkon - ROLLEI ponúka pri vytváraní videa vo Full HD rozlíšení batériu s výkonom až 90 minút.


České menu

Pri všetkých modeloch akčných kamier ROLLEI myslíme na používateľa a už samozrejmosťou je pre nás kompletné menu v češtine - ovládanie kamery tak pre vás bude úplne jednoduché.

vypnuté
 Rollei ActionCam 430 WiFi

Nemecká kvalita

Spoločnosť Rollei má tradíciu už od roku 1920 v meste Brauschweig (Brunswick), kedy Paul Franke roku 1916 vymyslel nový druh fotoaparátu na zvitkový film známy ako ROLLEIFLEX a potom založil spolu s investorom Reinholdom Heideck obchodnú firmu.


vypnuté
 Rollei ActionCam 430 WiFi

Obsah balenia

  • Akčná kamera ROLLEI AC 430 WiFi
  • Vodoodolné puzdro
  • Zadný panel proti striekajúcej vode
  • Ochranný držiak rámu kamery a adaptér
  • Batéria
  • Diaľkové ovládanie
  • Safety Pad prehnutý s nálepkou (3M)
  • Safety Pad rovný s nálepkou (3M)
  • 2-komponentová skrutka, pripevnenie na statív
  • USB kábel - Manuál

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozlíšenie snímača
12 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!
Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Odolný materiál, Vodoodolnosť, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Odolný materiál, Vodoodolnosť, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
Micro HDMI Hotovo!
Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
1 050 mAh Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
1,5 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
66 g Hotovo!
Šírka
5,9 cm Hotovo!
Výška
4,1 cm Hotovo!
Hĺbka
2,1 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Potřeboval bych poradit. Má kamera nahrává maximálně 2 minuty. Poté se nahrávání vypne. Baterie je plná a paměťová karta je také prázdná. Rád bych věděl co s tím. Děkuji za odpověď.

Zdravím, dá sa kúpiť diaľkové ovládanie zvlášť? Asi nie ale skúsil som to :) Ďakujem

Dobrý den jen bych tu rád odpověděl na dotazy s problémem nahrávání - vše vyřeší zakoupení rychlejší paměťové karty verzí U3

Vie táto kamera snímať do HDR? alebo aspoň bracketing -1EV, norm.ex, +1 EV? Sníma to do formátu RAW? ďakujem

Dobrý den, po zakoupení kamery, jsem zjistila, že při přehrávání videa na pc se mi to seká a není plynulý obraz videa... Nějaká rada nebo je to vadným kouskem?

Dobrý den koupila jsem si u Vás tuto kameru a mám problém s nahráváním videí, nehledě na zvolenou kvalitu obrazu nemohu natočit video delší než cca 1-2 minuty, poté se vždy video samo přeruší. Kamera je nabitá a paměťová karta prázdá. A také by mě zajímalo, jak psal člověk přede mnou jestli je normální aby se kamera tak moc zahřívala

čo mám robiť ak mi nefunguje dialkový ovládač ku kamere?

Dobrý den je tato kamera vhodná pro jízdu na cross-motorce v terénu? Případně jakou jinou byste mi doporučili? Děkuji

Dobry den, da se kamera pouzovat i v aute ? Ma moznost nastaveni jako "blackbox" kamery ? Dekuju moc.

Má tato kamera stabilizaci (optická, digitální, žádná)?

12
Príslušenstvo pre Rollei ActionCam 430 WiFi čierna
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií