AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Rommelsbacher BG 1600

Zobraziť katalóg
Rommelsbacher BG 1600
4,8 5 hodnotení
Mini rúra – príkon 1600 W, objem 40 l, termostat a časovač, grilovacia mriežka a plech v balení, sivá farba, rozmery 31,5 × 58,5 × 40,5 cm (V׊×H)
Kód:  ROMET001 Produktové číslo:  BG 1600 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rommelsbacher BG 1600

Mini rúra Rommelsbacher BG 1600 s výkonom 1600 W disponuje objemom 40 litrov a plynule nastaviteľnou teplotou do 300 °C. Vnútorný priestor pojme formy až do priemeru 36 cm. Rúra tiež disponuje funkciou grilu. Prácu a prehľad nad pokrmami vám uľahčí vnútorné osvetlenie. Rúru možno využiť ako pec na prípravu pizze.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon: 1600 W
  • Objem: 40 litrov
  • Nastaviteľná teplota do 300 °C
  • Funkcia gril
  • Vnútorné osvetlenie
  • Vhodná na prípravu pizze
  • Hmotnosť: 13,2 kg
  • Vonkajšie rozmery: 58,5 × 43 × 31,5 cm
  • Dĺžka prívodného kábla: 1,5 metra
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Rozmery

Výška
31,5 cm Hotovo!
Šírka
58,5 cm Hotovo!
Hĺbka
40,5 cm Hotovo!

Typ

Typ
Teplovzdušná, Elektrická Hotovo!

Vlastnosti

Objem
40 l Hotovo!
Príkon
1 600 W Hotovo!
Min. teplota
100 °C Hotovo!
Max. teplota
250 °C Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Termostat, Časovač Hotovo!
Programy rúry
Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Grilovacia mriežka, Plech Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
13,2 kg Hotovo!

Výbava

Výbava
Časovač, Zabudované osvetlenie Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 600 W Hotovo!
Počet programov
4 Hotovo!
Počet grilovacích plôch
1 Hotovo!
Dĺžka napájacieho kábla
1,5 m Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, na akom povrchu musí byť rúra položená. Môže byť na klasickej kuchynskej linke? Bude to bezpečné vzhľadom na ohrievanie? Dakujem vopred za odpoveď!

Dobrý den, Je normální, že zatímco spodní topné těleso je rozžhavené do červena, horní nikoliv? I na dotek mi přijde, že se až tak nezahřívá jako to spodní...

Dobrý den. Je součástí trouby ta deska, na které je položená pizza v troubě na produktové fotografii ? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, zaujímali by ma vnútorné rozmery rúry. Stiahol som si manuál v domnení že tam budú. Nie sú. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, dnes jsem vracela tuto troubu z důvodu, že při postavení na pevnou podložku byla nestabilní, kolébala se. Je to standardní u těchto troub, nebo byla vada výrobku.

Dobry den, chci se zeptat jakou ma presneji barvu minitrouba Rommelsbacher BG 1600..A je soucasti baleni i plech? Dekuji za odpoved...

Dobrý den, dnes jsem si vyzvedla v Holešovicích elektrickou troubu Rommelsbacher BG 1600 (objednávka 159151644; kód výrobku V0B-04-1-4) V návodu k použití se píše o plechu na drobky, který je uložený mezi spodním topným tělesem a dnem přístroje. V dalším textu není o plechu na drobky zmínka a já se chci zeptat, jak se tedy má používat. Má plech při použití trouby vždy položen dole na topném tělese nebo tomu tak není a jak se tedy má dále postupovat. V textu je pouze popsáno, jak používat pečící plech při grilování a mohu se jen domnívat, že to je či není plech, který byl na začátku označen jako plech na drobky. Moc děkuji a přeji příjemný den Ivetta Hlubůčková

Diskusia a poradňa k Rommelsbacher BG 1600
Príslušenstvo pre Rommelsbacher BG 1600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rommelsbacher BG 1600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rommelsbacher BG 1600.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií