Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AlzaBoxy Q1

Rommelsbacher VAC 155

Zobraziť katalóg
Rommelsbacher VAC 155
Vákuovačka - 140W, sací výkon 9l/min, pre vrecká do šírky 30cm, funkcia pre ručné odsávanie, 5ks sáčkov 20x30cm, hadička
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ROMVAK001 Produktové číslo:  VAC 155 Stránky výrobcu
Rommelsbacher VAC 155 102,18 € Rozbalené

Rommelsbacher VAC 155

Rommelsbacher VAC 155 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

V dnešnej dobe, stúpajúcich cien potravín, si stále viac ľudí kupuje jedlo v akciách a vo väčšom množstve. Občas však nastáva problém, tieto potraviny uchovať tak, aby sa nepokazili. Dokonalým pomocníkom a perfektným riešením tohto problému je vákuová zváračka fólií od spoločnosti Rommelsbacher. Tá totiž dokáže niekoľkonásobne zvýšiť trvanlivosť vákuovaných potravín. V mrazničke sa ich trvanlivosť zvýši zo 6 mesiacov až na 2-3 roky (mäso, zelenina, ovocie) a v chladničke z 1 týždňa až na 5-7 týždňov (údeniny, syry).

Kľúčové vlastnosti

  • Garancia 97% vákua
  • Špeciálne vrecká možné variť a použiť v mikrovlnnej rúre
  • Sací výkon 9 l/min
  • Funkcia pre ručné odsávanie
  • Niekoľkonásobné zvýšenie trvanlivosti potravín

Dlhodobé uchovanie potravín

Táto vákuová zváračka fólií sa hodí ako pre domáce, tak i profesionálne uchovávanie potravín v mrazničke a chladničke. Disponuje totiž garanciou 97% vákua. V balení tiež dostanete odolné profesionálne drážkované fólie. Tieto fólie sa vyrábajú z materiálu s vyššou hustotou. Vďaka tomu môžu byť varené a možno ich bezpečne použiť aj v mikrovlnnej rúre. Tie možno po umytí použiť opakovane. Drážkovanie na fólii pomáha vytvoriť vzduchotesný spoj, ktorý má väčšiu tesnosť ako klasické sáčky. Samozrejmosťou je tiež možnosť použitia iných vákuových sáčkov.

Iste tiež oceníte funkciu Man Seal, ktorá sa používa pre ručné odsávanie a tesnenie rýchlo sa kaziacich potravín. Po odobratí spodnej časti môžete vákuovú zváračku fólií umyť v umývačke. Tiež sa nezabudlo na odsávanie vzduchu z vákuových nádob, ku ktorému je priložená špeciálna trubička.

Obsah balenia:
Vákuová zváračka fólií
5 sáčkov (20 × 30 cm)
Hadička pre pripojenie
Nôž na fólie

Rozmery:
39 × 12 × 10 cm

Príkon:
170 W

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rommelsbacher VAC 155
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií