P&G MS v hokeji_CZ

ROMO CR310 A++

Zobraziť katalóg
ROMO CR310 A++
3,7 3 hodnotení
Chladnička výška 172.9 cm, energetická trieda A++, objem chladničky 187 l, objem mrazničky 101 l, mraznička dole, hlučnosť 41 dB, počet políc chladničky 4, počet priehradiek mrazničky 3, výška 172.9 cm, šírka 59.5 cm, hĺbka 62.5 cm, hmotnosť 60 kg,
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  FAB1001t Produktové číslo:  CR303A++ Stránky výrobcu

ROMO CR310 A++

ROMO CR310 A++ je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Kombinovaná chladnička od tradičného výrobcu Romo bude skvelou súčasťou každej kuchyne. Zariadenie s výškou 176 cm poskytuje dostatok priestoru pre veľkú rodinu. Chladnička spĺňa nároky energetickej triedy A+++, je teda aj veľmi úsporná.

Spoľahlivá chladnička v klasickom bielom vyhotovení

Vďaka svojej výške ponúka chladnička naozaj veľký priestor, a to vrátane mraziacej časti s tromi zásuvkami a objemom 88 litrov. Štyri nastaviteľné sklenené police vnútri chladničky sú vyrobené z bezpečnostného skla a vnútro je vybavené špeciálnym antibakteriálnym povrchom. Veľmi tichý chod chladničky nebude rušiť vašu domácnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+++
  • 4 nastaviteľné police
  • 3 priehradky v mraziacej časti
  • Výška 172,9 cm
  • Mraziaca časť s objemom 88 litrov
  • Antibakteriálny povrch

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Celkový úžitkový objem chladničky
288 l Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
172,9 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
172,9 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
62,5 cm Hotovo!

Funkcie

Možnosť zmeny otvárania dverí
Áno Hotovo!
Smer otvárania
Voliteľný Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
288 l Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
4,5 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
60 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je v horní části mrazící části také nízká zásuvka na zamražení drobného ovoce (jak je to vyobrazeno nebo uvedeno u jiných kombinovaných chladniček Romo)?

Zdravím, ktoré údaje o vnútornom objeme mrazničky a chladničky sú reálne, tie na energetickom štítku, alebo tie, ktoré uvádza Alza v popise výrobku?

Dobrý den, uvádíte záruku 4 roky a možnost si připlatit další 3 roky. Chápu to správně tak, že pokud si 3 roky připlatím, bude činit záruka celkem 7 let?

Ahoj, chci se zeptat, jestli je lednice přesně stejná jako na fotografii, na webové stránce Romo vidím CR303A++ s 3 policemi ve dveřích, nicméně na této fotografii má 4, také vidím zde 1 police na lahve, které Nemohu vidět na fotografii stránky Romo. jiné věci vypadají trochu jinak. Odkaz do neznáma hello, I want to ask if the fridge is exactly the same as in the photo, in the Romo webpage I see the CR303A++ with 3 shelves in the door, however in this photo it has 4, also I see here 1 shelf for bottles that I can not see in the photo of the webpage of Romo. other things look a little bit different too.

Chcel by som vedieť či keď si zakúpil noví chladničku tak starú odnesiete automaticky alebo ako to je

Dobry den. Před tím než si koupím ledničku, chtel bych se podivat jak funguje. Protože někdy chladnička pracuje hlasitě, než je bylo uvedeno. Je to možné? Já bych se nechtěl objednat lednice s dopravou zdarma a kontrolovat to doma, protože v případě vrácení musím oplatit za zpětnou cestu. Nebo získat zpět menší částku, protože lednice rozbalil. Predem dekuju za odpoved.

Dobrý deň, tak je ROMO CR310 A dvoj či troj plusová? (inak na štítku inak na popiske. Nedá sa pozrieť fyzicky na predajni v BA?

Príslušenstvo pre ROMO CR310 A++
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií