Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

ROMO WFR1079L

Zobraziť katalóg
ROMO WFR1079L
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++/A/C, náplň 7 kg, 1000 ot./min, 11 programov, Rýchly 15 min, Aqua Protect - zabezpečenie proti úniku vody, EKO system, funkcie AntiAllergy, funkcia intenzívne pranie, 84,6 x 59,6 x 48,2 cm
Kód:  ROPR004 Produktové číslo:  WFR1079L Stránky výrobcu

ROMO WFR1079L

Voľne stojaca spredu plnená práčka Romo s hĺbkou 48,2 cm vyperie až 7 kg špinavej bielizne pri minimálnych energetických požiadavkách. Vďaka mimoriadne nízkej spotrebe elektrickej energie sa radí do úspornej energetickej triedy A+++. Navyše vďaka špeciálnemu systému EKO, ktorý optimalizuje využitie pracieho prostriedku, ušetríte ďalšie financie. Maximálna rýchlosť odstreďovania je 1000 otáčok za minútu. Aqua Protect (Aqua Stop) vás ochráni pred únikom vody a následnému vytopeniu vášho bytu.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A +++
  • Krátke časy všetkých programov
  • EKO systém - šetrí pracie prostriedky
  • Český ovládací panel
  • Aqua Protect

Perfektné výsledky v krátkom čase

K dispozícii budete mať 11 prednastavených programov vrátane rýchleho programu (15 minút), programu pre športové oblečenie či jemné a bavlnu. Vždy tak nájdete ten správny program pre aktuálnu náplň bielizne. Práčka Romo WFR1079L disponuje krátkym časom pracích programov, avšak zachováva si prácou účinnosť v triede A. Bielizeň tak bude vždy perfektne vypraná, napriek tomu budete šetriť. Nechýba ani špeciálna funkcia ako Intenzívne a AntiAllergy pranie.

Ovládanie v českom jazyku

Tento model má delenú vaňu na ľahký a bezproblémový servisný prístup. Obsluhu spríjemní ovládací panel kompletne v českom jazyku. Tiež oceníte nízku hlučnosť, vďaka čomu vás pračka nebude rušiť pri iných činnostiach.

Programy:

  • Rýchly 15 min., Detské, Jeans, Sport, Bavlna, Syntetika, Vlna, Jemné, Odstredenie, Pláchanie, Vypúšťanie
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROMO WFR1079L
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMO WFR1079L.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií