PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rosenstein & Söhne NC-3608

Zobraziť katalóg
Rosenstein & Söhne NC-3608
4,0 4 hodnotení
Mlynček na kávu elektrický, 100W, čierna farba, možnosťou nastavenia 16 stupňov hrubosti mletia, nastavenie množstva kávy od 2 do 12 šálok
Kód:  CBL002e Produktové číslo:  NC-3608

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rosenstein & Söhne NC-3608

Vychutnajte si svoju obľúbenú kávu takmer bez námahy. Elektrický mlynček na kávu Rosenstein & Söhne NC-3608 urobí všetko za vás. Okrem elegantného a moderného dizajnu ponúka tiež veľmi široké nastavenia hrubosti mletia - 16 stupňov. Máte tak k dispozícii stupne od najhrubšieho mletia až po najjemnejšie mletie napr. pre kávu na espresso. Zvoliť si tiež môžete, koľko kávy chcete namlieť - prístroj umožňuje voľbu pre 2-12 šálok. Vďaka tomu je ideálnym riešením do rodín, ale tiež napr. do kancelárií s viacerými ľuďmi. Prehľad o množstve kávy v prístroji budete mať vďaka transparentnému zásobníku, ktorý pojme až 120 g zrnkovej kávy. Nechýba ani funkcia automatického vypnutia. Samozrejmosťou je jednoduché čistenie a údržba - mlecí mechanizmus v podobe dvoch vysoko kvalitných drviacich diskov možno totiž z prístroja ľahko vybrať.

Kľúčové vlastnosti

  • Dva drviacee disky
  • 16 stupňov nastavenia hrubosti
  • Množstvo pre 2-12 šálok
  • Jednoduché čistenie
  • Jednoduché ovládanie
  • Výkon: 100 W
  • Rozmery: 13 × 21 × 9 cm
 

Parametre a špecifikácia

Typ mlynčeka
Elektrický Hotovo!
Stupne hrubosti mletia
16 Hotovo!
Veľkosť zásobníka
120 g Hotovo!

Vlastnosti

Typ mlynčeka
Elektrický Hotovo!
Stupne hrubosti mletia
16 Hotovo!
Veľkosť zásobníka
120 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dnes jsem zakoupila tento mlýnek, na stupeň 8 sice mele o něco jemněji než na stupeň 1, mletí je ale pořád hodně hrubé, rozhodně ne na espresso (jak je uvedeno v popisu i v návodu ). Mám pouze vadný kus nebo mlýnek mele takto ?? Děkuji

Diskusia a poradňa k Rosenstein & Söhne NC-3608
Príslušenstvo pre Rosenstein & Söhne NC-3608 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rosenstein & Söhne NC-3608. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rosenstein & Söhne NC-3608. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rosenstein & Söhne NC-3608. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rosenstein & Söhne NC-3608.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií