Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Rowenta Air Force 18V RH875801 + PRO Wet & Dry RU5053

Zobraziť katalóg
Rowenta Air Force 18V RH875801 + PRO Wet & Dry RU5053
Tyčový vysávač tyčový, 2200W, nádoba 0.5l, hlučnosť 82dB, AIR FORCE cyklónová technológia, bezvreckový, 3 rýchlosti, nabíjanie 10 hod, prevádzka 35min, hlavica Delta Force, strieborný VYSÁVAČ pre upratovanie dielne a záhrady, 1500W, kapacita 30l, funkcia fúkania, nástavec na škáry / štetec, 2 hubice parkety / koberec + voda
Kód:  ROWSET03 Stránky výrobcu
Rowenta Air Force 18V RH875801 + PRO Wet & Dry RU5053 Predaj skončil

Rowenta Air Force 18V RH875801 + PRO Wet & Dry RU5053

Máte radi riešenie, ktoré je chytré, praktické a ešte cenovo výhodné? Potom máme presne to pravé pre vás - kombináciu vysoko účinného tyčového vysávača a extra silného vysávače dielne a záhrady. Teraz už vás žiadna situácia nemôže vyviesť z miery. Či už sa bude jednať o pohodlné a rýchle vysatie koberce alebo budete potrebovať upratať po maľovaní či rekonštrukcii bytu. Jednoducho b u detí pripravení takmer na všetko, čo sa v domácnosti prihodí.

kľúčové vlastnosti

  • Kombinácia pre široké domáce i pracovné použitie
  • Samostojné cyklónový tyčový vysávač s vysokým sacím výkonom
  • Bezkáblový prevádzku s dĺžkou prevádzke až 35 minút
  • Pracovné vysávač na použitie v dielni, záhrade aj domácnosti
  • Poradí si s objemnými nečistotami i tekutinou
  • funkcia fúkania

Vysoký sací výkon bez káblov

V tyčovom vysávači nájdete dokonalého pomocníka pre každodenné upratovanie vašej domácnosti. Je vždy po ruke a hneď na použitie, pretože na vás čaká presne tam, kde ho postavíte, nie je potrebné ho opierať o stenu ani používať špeciálnych stojanov.

Je vybavený jedinečnou technológiou AIR FORCE Cyclonic, ktorá zaistí perfektné oddelenie nečistôt od vzduchu. Vysávač má vďaka nej tak vysoký sací výkon, ako je inak bežný u prachových vysávačov s príkonom 2200 W. Pri vysávaní však nebudete zakopávať o káble ani káble prepájať na najdostupnejšie zásuvku ako u klasického vysávača. Tešiť sa môžete až na 35 minút prevádzky na jedno nabitie, vybitá batéria vás tak nezaskočí pred dokončením.

Vysávač s jeho funkciami je plne prispôsobený tomu, aby sa vám s ním pracovalo čo najlepšie, šetril vám čas aj námahu. Prietok vzduchu ľahko nastavíte pre chúlostivé podlahy aj na koberce. Zvlášť u kobercov potom oceníte saciu hubicu Delta Force s veľmi rýchlymi elektronickými kefami. Tie dokážu skvele vyčistiť aj hlbšie nečistoty z koberca a účinnosť zvyšujú aj špeciálne zaoblená kolieska vysávača. Vďaka XXL držadlu pohodlne a bez ohýbania vysajete aj v ťažšie dostupných miestach. Akonáhle s ním vyskúšate pracovať, už na neho nedáte dopustiť.

Doplňujúce informácie

Typ vysávača:
Bezvreckový, cyklónový, stojacie

hlučnosť:
82 dB

Doba nabíjania:
10 h

Doba prevádzky:
35 min

objem:
0,5 l

S ľahkosťou na ťažkú ??prácu

Na náročnejšie upratovanie je obyčajný vysávač krátky, to však nie je prípad tohto modelu. Prekvapí vás, čo všetko s ľahkosťou zvládne. Rekonštruujete alebo vás len čakajú menšie stavebné úpravy? Pre tento vysávač to bude hračka. Širší 63mm hubica pojme aj kusy štrku, piesok a podobné nečistoty, čím vám zaistí jednoduchosť a plynulosť upratovania. Kapacita zbernej nádoby vysávača je na takúto situáciu pripravená svojim nadštandardným objemom 30 litrov. Je tak ideálny ako stabilný pomocník pre všetkých domácich majstrov či už do dielne či do garáže.

Nezľakne sa ani pred väčšou pohromou v podobe rozliate tekutiny. Stačí vymeniť hubicu a hneď sa môžete pustiť do likvidácie následkov. V rámci príslušenstva sa kutilovia môžu tešiť aj na nadstavec na čistenie škár. Môžete s vysávačom zavítať aj do domácnosti, kde si hravo poradí s tvrdými podlahami i koberci.

Vysávač rozhodne oceníte aj pri práci na záhrade, slúži na to funkcia fúkania, vďaka ktorej vysávač s chuťou vymeníte za hrable. S ňou sa stane upratovanie pokosenej trávy aj opadaného lístia zábavou. Pre ľahký pohyb aj v nerovnom teréne je vysávač vybavený veľkými kolieskami, spoločne s ergonomickou rukoväťou zaistí jednoduché premiestňovanie. Presúvaním to však určite nekončí, dôležitá je i možnosť uskladnenia a tú vám tiež tento model ponúka v premyslené podobe. Všetko príslušenstvo pohodlne uložíte priamo v rámci prístroja, nezaberá tak zbytočne miesto a nič sa vám nestratí.

Doplňujúce informácie

Typ vysávača:
Sáčkový, bezsáčkový

hlučnosť:
76 dB

Trieda energetickej úspornosti, ročná spotreba energie:
B, 36 kWh / annum

Emisie prachu:
C

príkon:
1500 W

Objem sáčkový / bezvreckový prevádzka:
5/30 l

Materiál hubica:
kov

Dĺžka kábla:
5 m

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rowenta Air Force 18V RH875801 + PRO Wet & Dry RU5053
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Air Force 18V RH875801 + PRO Wet & Dry RU5053. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Air Force 18V RH875801 PRO + Wet & Dry RU5053. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Air Force 18V RH875801 PRO + Wet & Dry RU5053. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta Air Force 18V RH875801 PRO + Wet & Dry RU5053.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií