Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Rowenta Atlas Silence SO5115

Zobraziť katalóg
Rowenta Atlas Silence SO5115
5 1 hodnotení
Teplovzdušný ventilátor 2 nastavenie 1200 / 2400W, termostat s proti zamrazovať poistkou, držadlo na prenášanie
Kód:  ROWTV006 Produktové číslo:  SO5115 Stránky výrobcu
Rowenta Atlas Silence SO5115 Predaj skončil

Rowenta Atlas Silence SO5115

Zakúrte si na chate alebo v obývačke pri večernom sledovaní televízie s teplovzdušným ventilátorom Rowenta Atlas Silence SO5115. Tento šikovný spoločník pre chladné večery a noci je tichý a výkonný a je vysoký len 11 cm, takže dobre zapadne do každého interiéru. Okrem ohrievanie produkuje aj studený vzduch, využijete ho teda aj za horných letných dní.

S ventilátorom sa veľmi ľahko manipuluje. Ovláda sa dvoma otočnými gombíkmi - jedným zvolíte teplotu, druhým intenzitu fúkania. Vďaka madlu ho jednoducho uchopíte a prenesiete na požadované miesto. Zabudnite na klepanie zimou pri sledovaní večerných filmov, zakúrte si a užite si pohodu aj v zime!

Kľúčové vlastnosti

  • Nízka hlučnosť iba 51 dB
  • Diskrétny dizajn - vhodný do každého interiéru
  • Výška iba 11 cm
  • Plynule regulovateľný termostat
  • Možnosť chladenia studeným vzduchom
  • Dve úrovne výkonu (1 200 a 2 400 W)
  • Madlo - jednoduchá manipulácia a prenášanie

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě, zda takovýto ventilátor vytopí pokoj podobně jako větší (např. 60 cm) přímotop, když mají stejný příkon? Moc díky za odpověď, Martina

Diskusia a poradňa k Rowenta Atlas Silence SO5115
Príslušenstvo pre Rowenta Atlas Silence SO5115
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Atlas Silence SO5115. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Atlas SO5115 Rowenta Schweigen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Atlas SO5115 Rowenta Schweigen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta Atlas Silence SO5115.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií