AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Rowenta CF9530F0 Brush Actív s dvojitými ionizátormi

Zobraziť katalóg
Rowenta CF9530F0 Brush Actív s dvojitými ionizátormi
4,6 298 hodnotení
Kulmofén – rotačný, príkon 1000W, keramický povrch, počet teplôt 2, počet rýchlostí 2, počet nadstavcov 2, priemer nadstavcov 50mm a 40mm, ionizácia a studený vzduch, obojstranná rotácia, dĺžka káblu 1.8m, kryty nadstavcov súčasťou balenia, farba fialová, 15-ročná záruka opraviteľnosti
Variant
Kód:  REMKU023 Produktové číslo:  CF9530F0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta CF9530F0 Brush Actív s dvojitými ionizátormi Predaj skončil

Rowenta CF9530F0 Brush Actív s dvojitými ionizátormi

Rowenta hlavička

Rowenta CF9530F0 Brush Activ

Rotačný kulmofén Rowenta s dvojitými ionizátormi

Túžite po zvodných vlnách modelky? Moderný teplovzdušný kulmofén s rotačnou kefou Rowenta CF9530F0 Brush Activ vám vytvorí objemný účes ako z reklamy. Zaisťuje bezchybnú úpravu vlasov pomocou rotácie vpravo alebo vľavo. Príkon 1 000 W prináša účinné vysúšanie vlasov a prednosťou sú tiež dvojité ionizátory dodávajúce žiarivý lesk. Navyše si môžete vybrať z dvoch veľkostí kefy podľa dĺžky svojich vlasov. Vykúzlite si profesionálny účes ako od kaderníka v domácich podmienkach.



Kulmofén Rowenta CF9530F0 Brush Activ s dvojitou ionizáciou

Dvojitá ionizácia

Kulmofén Rowenta CF9530F0 Brush Activ je vybavený dvojitými ionizátormi umiestnenými po oboch stranách pre maximálny efekt ionizácie. Vaše vlasy budú po použití hladké a lesklé bez nežiaduceho krepovatenia. Ióny navyše pomáhajú hydratovať vlasov, takže vaše vlasy budú aj zdravšie.

Kulmofén Rowenta CF9530F0 Brush Activ s keramickým povrchom

Rotačný kulmofén Rowenta CF9530F0 Brush Activ s keramickým povrchom

Kulmofén Rowenta CF9530F0 Brush Activ má keramický povrch kief, ktorý v kombinácii s účinkami iónov a automatickou rotáciou dodá vlasom oslnivý lesk a umožní perfektný styling.

Kulmofén Rowenta CF9530F0 Brush Activ s automatickou rotáciou

Automatická rotácia

Automatická rotácia, ktorou je vybavená rotačná kefa na vlasy Rowenta CF9530F0 Brush Activ, napodobňuje profesionálne kadernícke techniky, kedy sú vlasy tvarované a zároveň vysúšané.

Kulmofén Rowenta CF9530F0 Brush Activ s voliteľným smerom rotácie

Voliteľný smer rotácie

Pomocou ergonomického tlačidla máte možnosť zvoliť si smer rotácie (vpravo/vľavo), aby zodpovedal zamýšľanému účesu.

Kulmofén Rowenta CF9530F0 Brush Activ s vysokým príkonom 1 000 W

Kulmofén s rotačnou kefou Rowenta CF9530F0 Brush Activ s vysokým príkonom 1 000 W

Rotačná kefa na vlasy Rowenta CF9530F0 Brush Activ disponuje vysokým príkonom 1 000 W, ktorý umožňuje veľmi rýchle vysúšanie.

Kulmofén Rowenta CF9530F0 Brush Activ s 2 nastaveniami rýchlosti a prúdu vzduchu a s funkciou studeného vzduchu

2 nastavenia rýchlosti a teploty + studený vzduch

Rotačný kulmofén Rowenta CF9530F0 Brush Activ umožňuje zvoliť jedno z dvoch nastavení teploty a rýchlosti vzduchu, takže si môžete prispôsobiť rýchlosť vysúšania vlasov. Navyše budete mať k dispozícii funkciu studeného vzduchu na konečnú fixáciu účesu.

Kulmofén Rowenta CF9530F0 Brush Activ s dvoma kefami 50 mm a 40 mm

2 kefy: 50 mm a 40 mm súčasťou kulmofénu s rotačnou kefou Rowenta CF9530F0 Brush Activ

Vyberať budete môcť tiež z dvoch veľkostí kefy. Kefa s priemerom 50 mm je určená skôr na dlhšie a silnejšie vlasy, 40 mm kefa najmä na kratšie.

Kulmofén Rowenta CF9530F0 Brush Activ s krytmi kief

Kryty kief

Súčasťou balenia sú ochranné kryty na kefy, aby vám vydržali čo najdlhšie v skvelom stave. Nemusíte mať obavy, že by sa štetinky v skrinke s ostatnými vecami zničili.

15 rokov opraviteľný výrobok

15 rokov opraviteľný výrobok

Výrobky značky Rowenta sú vysoko kvalitné. Ak sa však s výrobkom niečo stane, výrobca garantuje opraviteľnosť 15 rokov. Viac informácií nájdete tu.

Technická špecifikácia

  • Príkon: 1 000 W
  • Typ štetín: Syntetické
  • Počet kief: 2
  • Povrch kief: Keramický
  • Priemer kief: 40 a 50 mm
  • Dĺžka prívodného kábla: 1,8 m
  • Rozmery: 264 × 56 × 62 mm
  • Hmotnosť: 0,363 kg
  • Farba: Fialová, biela

Funkcie

  • Generátor iónov: ÁNO (dvojitý)
  • Nastavenie prúdenia vzduchu a teploty: 2 polohy
  • Prúd studeného vzduchu: ÁNO
  • Funkcie: Vysúšanie a natáčanie
  • Automatické otáčanie: ÁNO (v oboch smeroch)
  • Odnímateľná zadná mriežka: ÁNO
  • Závesné pútko: ÁNO
  • Kryt kief: ÁNO

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, v popisku vyrobku je uvedeno, ze kulmofen Rowenta cf9220d1 ma 2 rychlosti otaceni kartacu. Vyrobek mi dorazil pod spravnym oznacenim i ve spravne barve, ale postradam tlacitko na regulaci rychlosti rotace kartacu. Prosim Vas o informaci, jak toto resit? Dekuji predem za informaci!

Dobrý den, budete ještě ke kulmofénu dávat dárek kartač na vlasy?? Dále bych se chtěla zeptat skutečně vydrží přírodní štětiny stejnou zátěž jako umělé???

jaký je rozdíl mezi Rowenta CF9421D0 a CF9540F0 tedy kromě výkonu. Jde kartáče vzájemně zaměnit? Za jak dlouho se vypne kvůli přehřátí - který se vypne dřív? Který je lehčí?

Dobrý den, fouká kulmofén i když si nezapnu otáčení? Děkuji

+

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se kartáč kulmofénu ROWENTA CF9540F0 otáčí i při fixaci účesu studeným vzduchem. Děkuji za odpověď. Jana Salačová

je možné koupit ty kartáče samostatně jako příslušenství?

Dobrý den,potřebovala bych vědět průměr kartáčů(bez štětin i se štětinammi). Děkuji Lenka

Dobrý den.ma i tenhle model přírodní štětiny? Diky

Zakúpila som si tento kulmofén, zatiaľ som ho vyskúšala len raz a vlasy su krasne jemné a lesklé ale pri kulovaní nemôžem mať zapnutú stále tu rotáciu ako vo videach a roznych tutorialoch pretože i napriek tomu že si vezmem vlasy po pramenoch mi to namotá vlasy silno až ku hlave a musím naozaj bojovať s rukou v protismere aby mi to nenamotalo až k hlave. Viete mi poradiť čo robím zle?

123
Diskusia a poradňa k Rowenta CF9530F0 Brush Actív s dvojitými ionizátormi
Príslušenstvo pre Rowenta CF9530F0 Brush Actív s dvojitými ionizátormi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CF9530F0 Brush Activ s dvojitými ionizátory. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta CF9530F0 Bruch Activ dupla ionizátorral.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií