PET AD homeoffice

Rowenta Classic SO2210

Zobraziť katalóg
Rowenta Classic SO2210
5 2 hodnotení
Teplovzdušný ventilátor 2000W, 2 rýchlosti, termostat s proti zamrazovať poistkou, funkcia studený vzduch, držadlo na prenášanie
Kód:  ROWTV005 Produktové číslo:  SO2210 Stránky výrobcu
Rowenta Classic SO2210 Predaj skončil

Rowenta Classic SO2210

Spríjemnite si večerné sledovanie televízie alebo pobyt na chalupe - zakúrte si teplovzdušným ventilátorom Rowenta Classic SO2210. Tento šikovný parťák pre chladné večery má dostatok výkonu a je navrhnutý vo vkusnom dizajne, ktorý sa hodí takmer do každého interiéru.

Zabudnite na nepríjemné klepanie sa zimou, nastavte si teplotu a intenzitu fúkania a za pár okamihov už pocítite príjemné teplo. Postavte ho na vhodné miesto, za držadlo ho ľahko uchopíte. Všetko sa ovláda veľmi jednoducho dvoma otočnými ovládačmi a nechýba kontrolka prevádzky. Okrem ohrievanie produkuje aj studený vzduch, využijete ho teda aj v lete.

Kľúčové vlastnosti

  • Vkusný dizajn sa hodí do všetkých interiérov
  • Plynule regulovateľný termostat
  • Možnosť chladenia studeným vzduchom
  • Dve úrovne výkonu
  • Madlo - jednoduchá manipulácia a prenášanie
  • Ochrana proti mrazu
  • Nízka hmotnosť


Fyzické údaje:
Rozmery (šírka × výška × hĺbka): 16,5 × 26 × 22 cm
Hmotnosť: 1,2 kg

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rowenta Classic SO2210
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Classic SO2210. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta SO2210 Klassik. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta SO2210 Klassik. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta SO2210 Classic.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií