Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Rowenta CV5940F0 Powerline Premium Care

Zobraziť katalóg
Rowenta CV5940F0 Powerline Premium Care
4,7 100 hodnotení
Fén na vlasy – s ionizátorom, príkon 2100 W, energeticky úsporná technológia Effiwats s výkonom 2400 W, povrch Kašmír & Keratín, nastavenia Advance Care, 3 nastavenia teploty, 2 nastavenia rýchlosti, ionizácia a studený vzduch, difuzér, koncentrátor, odnímateľná zadná mriežka, dĺžka kábla 1,8 m, pútko na zavesenie, farba čierna a metalická ružová, nástupca modelu Powerline CV5090F0, 15-ročná záruka opraviteľnosti
35,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ROWFV641 Produktové číslo:  CV5940F0 Stránky výrobcu
Rowenta CV5940F0 Powerline Premium Care 35,90 € Rozbalené

Rowenta CV5940F0 Powerline Premium Care

Rowenta CV5940F0 Powerline Premium Care je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Vysvětlete mi prosím, jak může zařízení o příkonu 2100 W vydávat výkon 2400 W. Znamená to snad, že si fén jaksi generuje energii pro 300 W výkonu navíc?

Dobrý deň, aká je hmotnosť fénu?

Dobrý deň, Ktorý difuzér je v balení s fénom? Na fotkách sú totiž dva rôzne tvary. Ďakujem.

Dobrý deň, je fén vhodný na jemné kučeravé vlasy? Ďakujem za odpoveď.

Jak je fen tezky? Dekuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak zapnout funkci studený vzduch. Pokud při fénování držím toto tlačítko, tak fouká stále stejný teplý vzduch, studený nefouká. Tlačítko zamáčknout nejde, pouze držet při fénování. Kdy je prosím tato funkce aktivní nebo mi to nefunguje? Pak bych se ještě chtěla zeptat, funkce ionizace je přítomná vždy? Nenašla jsem tlačítko pro její zapnutí. Děkuji za odpověď, bohužel u výrobku chybí vysvětlení nebo aspoň srozumitelný popis funkcí/tlačítek

Príslušenstvo pre Rowenta CV5940F0 Powerline Premium Care
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií