Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Rowenta RH7324WO X-Pert Essential 260

Zobraziť katalóg
Rowenta RH7324WO X-Pert Essential 260
5 3 hodnotení
Tyčový vysávač – 3 v 1, objem zásobníka na prach 0.4l, 6500 ot./min, cyklónová technológia, 21.9V lítium-iónový akumulátor, až 25min prevádzky, čas dobíjania 3h, ergonomický spínač PUSH & RELEASE, úroveň hluku 78dB(A), sacia hubica POWER SLIM VISION s motorizovanou turbokefkou, osvetlenie LED, 2 integrované Easy Brush kefky, teleskopická trubica, vrátane dobíjacej základne s montážou na stenu, možno premeniť na ručný vysávač
Kód:  ROWVT411 Produktové číslo:  RH7324WO Stránky výrobcu
Rowenta RH7324WO X-Pert Essential 260 Predaj skončil

Rowenta RH7324WO X-Pert Essential 260

Logo Rowenta

Rowenta X-PERT Essential 3 v 1

Bezdrôtový tyčový vysávač Rowenta X-Pert Essential 260 RH7324WO

Vysávač Rowenta X-PERT Essential 3 v 1 kombinuje bezdrôtový tyčový vysávač a integrovaný ručný vysávač v jednom zariadení. Vďaka pokročilej cyklónovej technológii a vynikajúcej ergonómii sa postará o dôkladné a maximálne komfortné upratovanie domácnosti bez obťažujúcich káblov. Jedinečná sacia hubica Power Slim Vision je vybavená motorizovanou turbokefou s rýchlosťou 6 500 ot./min a praktickým LED osvetlením, ktoré umožní pohodlné vysávanie pod nábytkom a v tmavých kútoch. Napájanie zabezpečuje integrovaný Li-Ion akumulátor s výdržou 25 minút na jedno nabitie.



Dobíjací Li-Ion akumulátor

Žiadne obťažujúce káble

Užite si úplnú voľnosť počas upratovania vďaka vstavanému 21,8 V Li-Ion akumulátoru. Na jedno dobitie je zabezpečené až 25 minút upratovania. Opätovné nabitie v dobíjacej základni nezaberie viac ako 3 hodiny.

Osvetlená sacia hubica

Hubica s LED osvetlením

Sacia hubica je vybavená praktickým LED osvetlením, ktoré sa postará o lepšiu viditeľnosť v tmavých kútoch a pod nábytkom. Vďaka tomu ľahšie upracete oblasti, ktoré by inak zostali vášmu zraku skryté.

Integrovaný ručný vysávač

Všestranný pomocník

Integrovaný ručný vysávač s možnosťou použitia teleskopickej trubice umožní pohodlné vysávanie aj zle dostupných miest.

Push & Release

Pohodlné používanie vysávača Rowenta RH7324WO

Na dokonalý komfort je vysávač Rowenta RH7324WO vybavený spínačom Push & Release, ktorý počas upratovania nevyžaduje neustále držanie.

Cyklónová technológia

Vysávač Rowenta X-PERT Essential 3 v 1 s cyklónovou technológiou

Vysávač Rowenta X-PERT Essential 3 v 1 je vybavený výkonným cyklónovým systémom, ktorý sa postará o optimálnu separáciu prachu zo vzduchu.

Kefka Easy Brush

Dôkladné upratovanie bez námahy

Na dôkladné upratovanie bez škrabancov sú súčasťou balenia 2 kefky Easy Brush, ktoré možno použiť na teleskopickej trubici aj na ručnom vysávači.

Opraviteľný produkt – 10 rokov

Opraviteľný produkt – 10 rokov

Rowenta pri tomto vysávači garantuje rýchlu opravu a lacné dodanie náhradných dielov až počas doby 10 rokov.

Technická špecifikácia

  • Technológia: cyklónová
  • Počet rýchlostí: 1
  • Batéria: lítium-ión
  • Napätie: 21,9 V
  • Doba prevádzky: 25 min
  • Doba dobíjania: 3 h
  • Spôsob dobíjania: dobíjacia základňa
  • Filtrácia: penový filter
  • Objem zásobníka na prach: 0,4 l
  • Úroveň hluku: 78 dB (A)
  • Hmotnosť: 2,8 kg
  • Farba: čierna a harmančeková žltá

Funkcie

  • Ručný vysávač: ÁNO
  • Motorizovaná kefa: ÁNO
  • LED osvetlenie: ÁNO
  • Parkovacia poloha: NIE
  • Systém čistenia sacej hubice: ÁNO
  • Kefka Easy Brush: ÁNO

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký je výkon,není uveden??

Diskusia a poradňa k Rowenta RH7324WO X-Pert Essential 260
Príslušenstvo pre Rowenta RH7324WO X-Pert Essential 260 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RH7324WO X-Pert Essential 260. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta RH7324WO X-Pert Essential 260. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta RH7324WO X-Pert Essential 260.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií