Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care

Zobraziť katalóg
Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
3,4 21 hodnotení
Tyčový vysávač – aku 2 v 1, na všetky typy podláh, na koberce, na zbieranie nečistôt a zvieracích chlpov, flexibilná ohybná trubica, 3 nastavenia rýchlosti, režim turbo s intenzívnym sacím výkonom až 180AW, doba nabíjania 2.5h, doba prevádzky 75min, umývateľný filter a filter za motor, objem nádržky 0.8l, typ batérie Li-Ion, motorizovaná sacia hubica, držiak na stenu, hubica na čalúnenie, štrbinová hubica XL, mini rotačná turbokefa a trojuholníková hubica, farba oranžová
Kód:  ROWTV623 Produktové číslo:  RH9574WO Stránky výrobcu
Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care Predaj skončil

Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Držiak na stenu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25 cm Hotovo!
Výška
125 cm Hotovo!
Hĺbka
25 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,41 kg Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je vysavač schopen stát u stěny sám, aniž by na ní byl zavěšen, nebo je zavěšení nutné z důvodu nabíjení? Děkuji.

Dobrý den, je k sehnání i náhradní baterie k tomuto vysavači? případně kde a za kolik se dá sehnat? Děkuji.

Dobrý den, Jaká je hlučnost vysavače?

Dobrý den firma Rowenta nabízí do konce roku 2020 k tomuto aku tyčovému vysavači zdarma hlavici na vytírání platí to i pro vaši nabídku? Děkuji za odpověď. Daniela Hrabová

Dobrý den, má vysavač vyměnitelnou baterii?

Dobrý den,v popisu máte asi chybu.Vysávací hubice nedisponuje LED osvětlením.

Dobrý den, prosím je tento produkt opravdu těžký 5kg jak je uvedeno v parametrech, nebo se hmotnost při používání blíží spíše 3kg jak je uváděno u ostatních obdobných AKU vysavačů Rowenta? 5kg mi totiž přijde na ruční vysavač s motorem u rukojeti docela hodně, tak jen jestli údaj ve specifikaci chápu správně jako hmotnost výrobku při použití, nebo hmotnost kompletního balení (vč. krabice a příslušenství). Máte tento produkt vystaven v showroomu v Holešovicích? Děkuji a hezký den.

Diskusia a poradňa k Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care
Príslušenstvo pre Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta RH9574WO Air Force Flex 760 Total Care.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií