PET PET

Rowenta RY7535WH Clean and Steam

Zobraziť katalóg
Rowenta RY7535WH Clean and Steam
4,4 61 hodnotení
Tyčový vysávač s mopom, na suché a mokré čistenie a antibakteriálny, s káblom, príkon 1700 W, hlučnosť 84 dB, objem nádržky 0.7 l, čierna, modrá, strieborná a žltá farba
Kód:  ROWRY7597WH Produktové číslo:  RY7535WH Stránky výrobcu

Rowenta RY7535WH Clean and Steam

Hlavička s logom Rowenta

Rowenta RY7535WH Clean and Steam

Dokonalé upratovanie za polovicu času

Bezvreckový vysávač a parný čistič 2 v 1 Rowenta Clean & Steam RY7535WH vysáva a čistí horúcou parou v jedinom kroku. Vďaka parnej technológii odstráni až 99 % baktérií a zanechá vašu domácnosť zdravšiu. Stačí do nádržky naliať obyčajnú vodu z kohútika bez nutnosti použitia chemických čistiacich prípravkov. Pokročilá cyklónová technológia zabezpečí vysoký stupeň separácie prachu zo vzduchu na dokonalé výsledky upratovania. Reguláciou množstva pary dokonale prispôsobíte upratovanie každému typu tvrdej podlahy.

Cyklónová technológia

Cyklónová technológia

Na rozdiel od klasických filtrov, ktoré sa upchávajú, pokročilá cyklónová technológia zaisťuje vysoký stupeň separácie prachu zo vzduchu na dlhodobé výsledky upratovania.

Likviduje bez použitia chémie až 99 % baktérií

Dezinfikujúca horúca para odstráni z povrchu až 99,9 % baktérií a choroboplodných zárodkov bez použitia chemických čistiacich prostriedkov. Vďaka tomu je zaistená zdravšia domácnosť bez alergénov a šetrnosť k životnému prostrediu.

Vysáva a umýva

Umývanie a vysávanie v jednom kroku

Clean & Steam je inovatívna kombinácia vysokoefektívneho tyčového vysávača a parného mopu, vďaka ktorej ušetríte veľa času počas upratovania. S vysávačom Clean & Steam dokonale vyčistíte tvrdé podlahy jediným ťahom.

Hubica Dual Clean & Steam

Vysokokvalitná sacia hubica

Čistič Rowenta je vybavený patentovanou sacou hubicou DUAL CLEAN & STEAM, ktorá zaistí prirodzený pohyb vpred a vzad ako pri vysávaní. Vďaka tomuto inovatívnemu systému je prach z podlahy odstránený ešte pred parným čistením.

Rýchle nahriatie pary

Rýchle nahrievanie pary

Horúca para je pripravená v priebehu 30 sekúnd. Vďaka rýchlemu nahrievaniu je parný mop pripravený v krátkom okamihu, takže upratovanie domácnosti vám zaberie oveľa menej času.

Odnímateľná nádoba na vodu

Odnímateľná nádoba na vodu

Vďaka vyberateľnému zásobníku na vodu s objemom 0,7 l môžete upratovať až 40 minút alebo na ploche až 100 m2 bez nutnosti častého dopĺňania vody.

Dlhý napájací kábel

Akčný rádius 8 metrov

Napájací kábel s dĺžkou 7,5 metra zaistí pohodlné upratovanie aj väčších miestností. Po dokončení upratovania je kábel možné namotať na špeciálny háčik, aby pri skladovaní neprekážal.

Ergonomická rukoväť

Pohodlné ovládanie

Na maximálne pohodlie je ovládanie pary umiestnené priamo na rukoväti prístroja. Jednoduchým stlačením tlačidla uvoľníte požadované množstvo pary.

Flexibilná sacia hlavica

Flexibilná hlavica

S flexibilnou hlavicou s otočným mechanizmom sa dostanete aj na zle dostupné miesta a zaistíte tak ich dokonalé upratovanie s minimálnym úsilím.

Regulácia množstva pary

Regulácia množstva pary

V závislosti od typu podlahovej krytiny (parkety, dlažba, vinyl, atď.) môže používateľ pomocou ovládacieho mechanizmu regulovať množstvo pary.

Svetelná indikácia

Indikácia pripravenosti pary

Vďaka svetelnému ukazovateľu na rukoväti okamžite vidíte, či je para dostatočne nahriata a vy sa môžete pustiť do upratovania.

Prateľné mopy

Prateľné mopy

Súčasťou balenia sú 2 kusy mikrovláknových mopov, ktoré môžete opätovne používať a navyše ich ľahko vyperiete v rukách alebo v práčke.

Vyberateľná odpadová nádoba

Bez kontaktu s prachom

Vyberateľná odpadová nádoba zabraňuje kontaktu s nečistotami. Stlačením tlačidla na rukoväti ju otvoríte a ľahko vyprázdnite do odpadkového koša.

Rowenta RY7535WH v kúpeľni
Rowenta RY7535WH na stole

Technická špecifikácia

  • Technológia: Cyklónová technológia
  • Sacia hubica: Duálna Clean & Steam
  • Objem nádoby na prach: 0,4 l
  • Príkon: 1 700 W
  • Doba zohrievania: 30 s
  • Regulácia pary: Min/medium/max
  • Prevádzková doba pary: Až 40 min.
  • Objem zásobníka na vodu: 0,7 l
  • Úroveň hluku: 84 dB(A)
  • Vodná filtrácia: Filter Anti Calc
  • Dĺžka prívodného kábla: 7,5 m
  • Hmotnosť: 5,4 kg

Funkcie

  • Odnímateľný zásobník na vodu: ÁNO
  • Mikrovláknový mop: ANO – 2 ks
  • Parkovacia pozícia: ÁNO
  • Teleskopická tyč: ÁNO
  • Ukazovateľ pripravenosti pary: ÁNO

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
7,5 m Hotovo!
Akčný rádius
8,5 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
S káblom Hotovo!

Príkon

Príkon
1 700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
84 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
27,2 cm Hotovo!
Výška
121 cm Hotovo!
Hĺbka
25,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Modrá, Strieborná, Žltá Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 700 W Hotovo!
Objem nádoby
0,7 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Vysávanie, Kontrolná dióda, Odnímateľný zásobník na vodu, Nastaviteľný výstup pary, Indikátor pripravenosti pary Hotovo!

Určenie

Určenie
Umývanie podláh, Zbieranie nečistôt Hotovo!
Vhodné na
Tvrdé podlahy, Koberce Hotovo!

Vlastnosti

Objem zásobníka na vodu
0,7 l Hotovo!
Funkcie
Odnímateľný zásobník na vodu Hotovo!
Typ napájania
Sieťové Hotovo!
Hmotnosť
5,4 kg Hotovo!
Akčný rádius
0,01 m Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu parní mop rowenta použít i na parkety a laminát? Děkuji

Dobrý den, jaký je tlak páry, prosím? Tento údaj jsem nikde nenašla. A na co vše se vztahuje záruka a prodloužená záruka? Děkuji za odpověď

Dobrý den,nikde jsem se nedočetl po jaké době je nutno vyměnit kazetu anti calc

Dobrý den, lze použít i na linoleum?

je to vhodné aj na plávajúcu podlahu?

Dobrý deň,dá sa použiť výrobok aj na lakované drevené podlahy?

Dobrý den, může pára poškodit PVC podlahu ? Děkuji

Dobrý den, z návodu na použití není patrné, jestli pro uvolnění páry je nutné tlačítko pod rukojetí zmáčknout jen jednou (a tím se spustí pára) nebo se musí po celou dobu práce držet. Přístroj jsem si již koupila, ale držet tlačítko po celou dobu, co se podlaha uklízí, není úplně praktické. Spíš by to mělo být "klik" tlačítko zmáčknuté (a není nutné ho držet) a generuje páru; další klik "stop pára" a pouze vysávání. Chci se ujistit, že to, že musím držet to tlačítko po celou dobu je v pořádku, že to tlačítko není rozbité. Děkuji!

Dobrý den, může se přístroj použit na laminátové podlahy? Děkuji.

Dobbry den, lze pouzit jako cistic na koberce? Ne vysavanj, ale cistic. Dekuji

12
Diskusia a poradňa k Rowenta RY7535WH Clean and Steam
Príslušenstvo pre Rowenta RY7535WH Clean and Steam Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RY7535WH Clean and Steam. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta RY7535WH Reinigen und dampfen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta RY7535WH Reinigen und dampfen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta RY7535WH Clean and Steam.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií