Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rowenta RO6477EA Silence Force Extreme Turbo Animal Care

Zobraziť katalóg
Rowenta RO6477EA Silence Force Extreme Turbo Animal Care
4,8 70 hodnotení
Vreckový vysávač príkon 750 W, hlučnosť 66 dB, ročná spotreba energie 28 kWh/annum, objem vrecka 4.5 l, hepa filter, materiál trubice kov, dĺžka kábla 8.4 m, akčný rádius 11 m, na koberce, na zbieranie nečistôt a na všetky druhy podláh, štrbinová hubica, kefová hubica, parketová hubica, deep clean trubica, hubica na čalúnenie, rotačná turbokefa mini a rotačná turbokefa maxi, šírka 29.8 cm, výška 52.9 cm, hĺbka 26.5 cm, farba biela
Kód:  ROWVS014 Produktové číslo:  RO6477 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta RO6477EA Silence Force Extreme Turbo Animal Care Predaj skončil

Rowenta RO6477EA Silence Force Extreme Turbo Animal Care

Hlavička s logom Rowenta

Rowenta RO6477 Silence Force Extreme Turbo Animal Care

Maximálna účinnosť vysávania na všetkých druhoch povrchov

Koberce alebo parkety? Linoleum alebo plávajúca podlaha? Teraz už nemusíte premýšľať, akú podlahovú krytinu si môžete domov zaobstarať, pretože vysávač Rowenta zvládne všetko. Vysaje všetko – rozsypanú kávu z dlažby v kuchyni, omrvinky spod stola v jedálni, mačacie chlpy z gauča. To všetko v rámci tichej prevádzky, ktorá vás nebude rušiť pri žiadnej z vašich aktivít, či už je to práca alebo zábava a odpočinok.


Rowenta 5*

Najlepšie hodnotenie

Vysávač Silence Force zabezpečuje účinné odstránenie nečistôt na akomkoľvek povrchu, a to s tromi úrovňami filtrácie, ktorá zachytí až 99,99 % nečistôt pri nízkej energetickej náročnosti.

Nízka hlučnosť

Extrémne nízka hlučnosť: 66 dB (A)

Extreme Silence System zahŕňa saciu trubicu, ktorá obmedzuje turbulencie, ďalej akustickú absorpčnú penu, ktorá redukuje zvukové vlny, dvojitý kryt motora na obmedzenie hluku vnútri vysávača a Silent bloky. Výsledkom je hlučnosť iba 66 dB (A).

Sacia hubica Rowenta Deep Clean Head

Sacia hubica účinná na všetkých povrchoch

Univerzálna sacia hubica Deep Clean Head sa chváli vysokou účinnosťou na všetkých typoch podláh. Efektívne odstraňuje zašliapaný prach z kobercov, rohožiek, dlažby, parkiet a ďalších povrchov.

Vrecko Rowenta Hygiene+ so spätnou klapkou

Hygienické vrecko na prach
Hygiene+

Vrecko Hygiene+ je vybavené spätnou klapkou, ktorá zabraňuje úniku prachu. Už žiadne oblaky prachu pri výmene vrecka. Objem vrecka je 4,5 l, takže ani nebudete musieť vrecko meniť tak často.

Rowenta otočné kolieska

Vysoká miera ergonómie

Neuveriteľne jednoduchá pohyblivosť na všetkých typoch povrchov vďaka kolieskam pohyblivým do všetkých strán. Rukoväť Ergo Comfort s 3 pozíciami úchopu: „pevné uchopenie” na silný prítlak, pozícia na vysávanie „pod nábytkom” jednou rukou a pozícia „vzpriamený postoj” na pohodlné vysávanie šetriace chrbát.

5 nastavení výkonu

5 nastavení výkonu

Vysávač umožňuje 5 rôznych nastavení výkonu. Pre väčšiu prehľadnosť majú jednotlivé polohy LED podsvietenie.

Kefka Rowenta Easy Brush

Najčastejšie príslušenstvo vždy poruke

S integrovanou kefkou Easy Brush na rukoväti a štrbinovou hubicou v zadnej časti vysávača Silence Force je najčastejšie používané príslušenstvo vždy pohodlne poruke.

Rowenta High Efficiency filter

Permanentný filter High Efficiency

Patentovaný filter High Efficiency ponúka mimoriadnu efektivitu zachytávania nečistôt. Pokiaľ je používaný v kombinácii s vreckami Hygiene+, nie je treba filter vymieňať.

Rowenta Animal Care

Bohaté príslušenstvo Animal Care

Vysávač je určený hlavne pre majiteľov domácich maznáčikov. Maxi turbokefa účinne vysáva zvieraciu srsť z kobercov. Mini turbokefa je zase vhodná na čalúnený nábytok. Filter High efficiency potom zachytí väčšinu alergénov a baktérií.

Opraviteľný 10 rokov

Opraviteľnosť na 10 rokov zaručená

Vysávače Rowenta sú vysokokvalitné. Ak by sa na vysávači predsa len niečo pokazilo, výrobca garantuje, že bude možné poruchu odstrániť aj o 10 rokov.

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.
Vreckový vysávač Rowenta Silence Force Extreme AAAA Turbo Animal Care Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Technická špecifikácia

  • Príkon: 750 W
  • Filtrácia: Trojúrovňová
  • Objem vrecka: 4,5 l
  • Ročná spotreba elektrickej energie: 28 kW/h/rok
  • Úroveň hluku: 66 dB (A)
  • Dĺžka prívodného kábla: 8,4 m
  • Akčný rádius: 11 m
  • Rozmery: 528 × 298 × 265 mm
  • Hmotnosť: 5,8 kg
  • Farba: Biela

Funkcie

  • Riadenie výkonu: Elektronické
  • Rukoväť s funkciou Easy Brush: ÁNO
  • Ukazovateľ plného vrecka: ÁNO
  • Teleskopická rukoväť: ÁNO
  • Úložný systém na príslušenstvo: ÁNO
  • Nárazník 360°: ÁNO
  • Držadlo pre prenášanie: ÁNO
  • Príslušenstvo: Parketová hubica Softcare, mini turbokefa, maxi turbokefa, štrbinová hubica, hubica na čalúnenie

Hodnotenie vysávačov je podľa Rowenty založené na 5 kľúčových faktoroch: vysoký výkon zachytávania prachu na koberci a na tvrdých podlahách, úroveň filtrácie, ekologická šetrnosť a úroveň hlučnosti. Nový štítok s hviezdami tak definuje výkonnosť a hlučnosť vreckových a bezvreckových vysávačov Rowenta.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Typ upratovania
Vysávanie Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8,4 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Vysávanie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8,4 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
S káblom Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Násada
Teleskopická trubica Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
750 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
66 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
4,5 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
29,8 cm Hotovo!
Výška
52,9 cm Hotovo!
Hĺbka
26,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohl by mi, prosím, někdo poradit? Koupila jsem si tento vysavač a při vysávání linolea na prostřední výkon na vysavači mi klasický nástavec skáče po podlaze, vydává dost nepříjemné zvuky jakoby lítala guma. Musím tedy na rukojeti stáhnout výkon minimálně na půlku a i tak mi to několikrát během vysávání "nacucne" lino a u vyjede červené "světýlko". Mám to jenom blbě nastavený, je potřeba jiný nástavec na lino nebo to prostě neumím? :-D Jde mi o to, že když na rukojeti stáhnu výkon, tak to logicky tolik nesaje. Nebo se pletu? :) Díky

v popise tohto modelu je reklama (obrazok), ktory hovori o 30% zlave na produkt. Je to aktualne? a ked ano ako si viem zlavu na tento produkt uplatnit? dakujem

Dobrý den. Nikde jsem nenašel, zda lze koupit tu hadici k vysavači? Děkuji TL

Dobrý den,prosím o zaslání typu náhradních sáčků, které jsou kompatibilní s tímto vysavačem. Děkuji Haufer.

stránky výrobce vrací 404

Dobrý den, jak mohu do tohoto vysavače použít sáčky ROWENTA Wonderbag Endura, když sáčky v něm používané nejsou papírové a nemohu z nich tak odlepit kus kartonu na redukci? ROWENTA Wonderbag Endura jsou i na strákách výrobce psané jako příslušenství, ale bez adapteru nepasují.

Dobry den prosim aka je hmotnost vysavaca bez prislusenstva? Pri vsetkych rowentach sa nemozem dopatrat k hmotnosti a je to pre mna velmi dolezite. Dakujem

Je v příslušenství alespon jeden sáček v balení vysavače? nebo si jej musím zakoupit?

Toto je dotaz na Alza.cz, protože zákazník na něj nemůže poskytnout odpověď: Konkrétně u tohoto servisovaného kusu v popisu uvádíte: "nemusí obsahovat příslušenství". Buďto je všechno příslušenství v balení přítomno, anebo není. Prosím o upřesnění. Děkuji.

mohl by mi někdo poradit ze zkušeností jak se s tímto vysavačem, který vyhrál několik testů mezi vysavači, vysává koberec. Vysavač zakoupen a vyszkoušen na koberci s kratkým i dlouhým chlupem a budto pri vysokém výkonu nelze vubec vysávat protoze hlavice po ani jednom z kobercu nejezdi, a pri nizkem vykonu sice jezdi ale vubec nevysává. Přemýšlím o vrácení (nekupováno na alze). Toto je obrovské zklamání. na koberce k nepoužití :-(

12
Diskusia a poradňa k Rowenta RO6477EA Silence Force Extreme Turbo Animal Care
Príslušenstvo pre Rowenta RO6477EA Silence Force Extreme Turbo Animal Care Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RO6477EA Silence Force Extreme Turbo Animal Care. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta RO6477EA Silence Force Extreme Turbo Animal Care. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta RO6477EA Silence Force Extreme Turbo Animal Care. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta RO6477EA Silence Force Extreme Turbo Animal Care.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií