Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441

Zobraziť katalóg
Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441
4,7 35 hodnotení
Vreckový vysávač 750W, sáčok HEPA Hygiene+ 4.5l, hlučnosť 66dB, indikátor výmeny vrecka, teleskopická kovová sacia trubica, univerzálna hubica Deep Clean, parketová hubica; kefka na nábytok/štrbinová hubica 2v1
Kód:  ROWVS015 Produktové číslo:  RO6441 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441 Predaj skončil

Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441

Koberce, alebo parkety? Lino alebo plávajúca podlaha? Teraz už nemusíte premýšľať, akú podlahovú krytinu si môžete domov zaobstarať, pretože vysávač Rowenta zvládne všetko. Vysaje všetko - rozsypanú kávu z dlažby v kuchyni, omrvinky z pod stola v jedálni, mačacie chlpy z gauča. To všetko v rámci tichej prevádzky, ktorá vás nebude rušiť od žiadnej z vašich aktivít, či už je to práca, alebo zábava a odpočinok.

Kľúčové vlastnosti

  • Všetky druhy povrchov
  • Sáčok HEPA Hygiene+
  • Indikátor výmeny sáčku
  • Akčný rádius 11 metrov
  • Navíjanie prívodnej šnúry
  • Teleskopická sacia trubica

Za málo peňazí veľa muziky

Teleskopickú kovovú trubicu jednoducho doplňte jedným z výmenných nástavcov a začnite vysávať. Okrem klasického Deep Clean máte k dispozícii hubicu určenú na parkety a tvrdé povrchy alebo kefku na nábytok, respektíve štrbinovú hubicu. S týmto vysávačom tak vysajete celý byt či dom bez námahy a jednoducho - zapojte prívodnú šnúru s dĺžkou 8,4 metra do zásuvky a náhle máte 11metrový rádius. Pustite sa do preskúmavanie všetkých zákutí vášho domova - aj tých, o ktorých ste doteraz netušili, že existujú.

Tiger medzi vysávačmi

Vysávač Rowenta Silence Force Extreme Eco je, ako je už z názvu zrejmé, extrémne účinný. A to ako na kobercoch, tak na tvrdých podlahách, v oboch prípadoch dosahuje triedy účinnosti A. Systém filtrácie HEPA Hygiene+ zachytí aj tie najmenšie prachové čiastočky a vy tak budete môcť v pokoji dýchať a nebudete musieť mať strach o deti, ktoré sa hrajú v izbičke na koberci. Dosiahnete najvyššieho výkonu a pritom budete používať ekologicky šetrný motor.

Povie vám, kedy je plný

Už nemusíte po každom vysávaní kontrolovať, či nie je sáčok plný. Vysávač je vybavený indikátorom plného vrecka, čím si sám hovorí o jeho výmenu. Ale nebojte sa, nebude to často, pretože kapacita vrecka je 4,5 litra, takže nejakú dobu vydrží - v závislosti od toho, čo a ako často budete vysávať. Vďaka tomu bude prevádzka vysávača ekonomická a ekologicky šetrná, pretože nebudete musieť meniť sáčok skôr, ako vysávač sám nahlási, že už sa naplnil. V príslušenstvo potom nájdete univerzálnu hubicu Deep Clean, parketovú hubicu a kefku na nábytok/štrbinovú hubicu 2v1.

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8,4 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!
Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8,4 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
750 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
66 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
37 cm Hotovo!
Výška
34 cm Hotovo!
Hĺbka
56 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Dôkažete " Alza alebo team Rowenty "odpovedať na otázku ohľadom dTestu, vyzerá to tak, že sa zámerne vyhýbate odpovedi

Dobrý den, zajímaly by mě rozměry vysavače.

Dobrý deň, je možné reklamovať resp. zakúpiť si nový kefový nástavec, ktorý sa vysúva z hlavnej hadice. Po roku používania je značne deformovaný. Ďakujem.

Zajímalo by mě jak je to s výkonem, když je pytlík například z půlky zaplněn. U některých vysavačů rapidně klesne výkon, jak je to u toho? Nechce se mi měnit pytlíky když jsou zaplněné z půlky ....

Má vysavač na výstupu filtr HEPA 14 ?

Dobry den, tento vysavac nieje vitaz Dtestu, skoncil az na 28. mieste v hodnoteni. Prosim o pravu. Myslite si, ze ludia si nekupia dtest a nevedia si to skontrolovat? Tieto zavadzajuce informacie sa vyskytuju pri vysavacoch Rowenta. Dakujem Peter

Dobrý den, lze u vysavače volně vyměnit hepa filtr?

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat na význam jednotlivých piktogramů u posuvníku výkonnosti a sání vysavače, protože si nejsem jistý co mají přesně představovat a nikde jsem to na internetu či v návodu nenašel. Díky.

Dobrý den, lze tento vysavac použít na vinylové podlahy ?

Jak je to se zárukou. V obrázku je vložen "badge", ve kterém se píše 5let. V popisu máte pouze 24 měsíců.

12
Diskusia a poradňa k Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441
Príslušenstvo pre Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií