PET PET

Rowenta Trim & Style Wet & Dry TN9130F0

Zobraziť katalóg
Rowenta Trim & Style Wet & Dry TN9130F0
4,2 21 hodnotení
Zastrihávač na fúzy a na chĺpky v nose, počet nadstavcov 7, materiál britiev titán, min. dĺžka strihu 3 mm, max. dĺžka strihu 7 mm, multifunkčný a vodoodolný, na mokré použitie, dĺžka prevádzky 60 min, čas nabíjania 480 min, napájanie akumulátorové, ovládanie pomocou tlačidiel
Kód:  ROWZA001 Produktové číslo:  TN9130F0 Stránky výrobcu
Rowenta Trim & Style Wet & Dry TN9130F0 Predaj skončil

Rowenta Trim & Style Wet & Dry TN9130F0

Pánsky zastrihávač Rowenta Trim & Style Wet & Dry je vybavený 7 nadstavcami pre dokonalú starostlivosť o telo a pleť. Prístroj má vysokorýchlostný motor, holiace nadstavce na telo a úpravu fúzov. Všetko vybavenie je pripravené na precízne tvarovanie a extra hladkú pokožku po holení.

 


Súprava zastrihávača Rowenta ponúka

  • 7 v 1 – bohatá ponuka výmenných nadstavcov
  • Holiaci nadstavec na telo – 37 mm
  • Nadstavec na úpravu fúzov – 32 mm
  • Tvarovací nadstavec – 7 mm
  • Holiaci nadstavec (mini) – 25 mm
  • Vysokorýchlostný motor – 6 500 rpm
  • Výdrž batérie až 60 minút
  • Rotačné titánové čepele

Ostré čepele

Titánový povrch čepelí zaručuje dlhotrvajúce kvalitné výsledky zastrihávača. Čepele zostanú dlhšie ostré.

Efektný zástrih

Na ušetrenie vášho času a pokožky disponuje Rowenta TN9130F0 vysokootáčkovým motorom na zástrih jedným ťahom.

Dlhá výdrž

Plne nabitá batéria vám vydrží až 60 minút intenzívnych úprav.

Dokonalá úprava

Nastaviteľný hrebeňový nadstavec vám ponúkne tú správnu dĺžku pre vaše fúzy. Aby vyzerali upravene presne podľa vašich predstáv.


Zbavte sa nedostatkov

Rotačné čepele schované v tomto nadstavci vás ľahko a rýchlo zbavia nepríjemných chĺpkov v nose a ušiach.

Upravený vzhľad

Na presné zastrihnutie detailov slúži 25 mm nadstavec. Na precízny a štýlový vzhľad.

Vysoko precízny

7 mm nadstavec slúži na doladenie detailov. Vykreslíte s ním jednoducho všetky línie alebo upravíte svoj fúziky či kotlety.

Hladké telo

Nadstavec špeciálne prispôsobený na holenie a zastrihávanie chĺpkov na tele. Najlepšie sa používa priamo v sprche. Nadstavec je šetrný k vašej pokožke a zaručí hladké výsledky.


Komfortný

Kompaktný dizajn je veľmi praktický a pohodlný. Na dobíjaciu stanicu dáte ako svoj zastrihávač, tak aj všetky nadstavce. Všetko je vždy poruke a pripravené na použitie!

Všetko v jednom

Celá súprava ponúka celkom 7 nadstavcov na celkovú starostlivosť o vaše vlasy, chlpy a fúzy. Dosiahnite dokonalý štýl!

Nebojí sa vody

Rowenta TN9130F0 môžete bez problémov používať v sprche a čistenie samotných nadstavcov nepredstavuje žiadny problém.

Opraviteľnosť

Produkt je ľahko opraviteľný. Rýchle a lacné dodanie náhradných dielov je zaručené na dobu 10-tich rokov.


 

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zajimalo by me delka strihu ... schanim 0,3 m delku strihu a u hodne strojku tenhle popis proste chybi .... je mozne doplnit ? :) dekuju

Dobrý den, je možné dokoupit pouze nástavec? (větší válec na hladké holení), neboť se mi ulomil zobáček a tento nástavec potřebuji. Děkuji

Dobry den, ztratil jsem kabel, je možno kabel někde objednat přímo od vyrobce nebo u vás jiný kabel se stejnou koncovkou a mAh?

dobry den, potrebuji sehnat nahradni dil planzetu na zastrihavani vlasu. stroj jsem koupil dnes a bohuzel se mi po padu z male vysky vylamaly zoubky. prosim o radu, kde planzetu objednat. dekuji

K hodnocení už to přidat nemůžu, protože jsem to zjistil až dodatečně. Objevil jsem další podstatnou negativní vlastnost. Přístroj nelze použít na síť, když je vybitá (nebo stářím už zničená) baterie, máte prostě smolíka :(. Při připojení napájení se přístroj automaticky vypne (i když je baterie částečně nabitá)

Dobrý den, dá se tento strojek použít i na holení v rozkroku?

Dobrý deň prosím vás funguje tento strojček aj cez el.siet v prípade ak je baterka vybitá? ďakujem

Dobrý deň, mám otázku či je daný strojček použiteľný aj na vlasy a do akej dĺžky. Na foto a videu som videl iba nastavovací nadstavec do 7mm. Písaný je do 37mm.

Zajimalo by me jak to u vas chodi.Pisete,ze mate na sklade 50 ks a prodej zacne za 1 h a 42 minut.Chci si to objednat a 3 minuty pred zahajenim prodeje je uz vyprodano @_@ Dobry podvody.

Diskusia a poradňa k Rowenta Trim & Style Wet & Dry TN9130F0
Príslušenstvo pre Rowenta Trim & Style Wet & Dry TN9130F0
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Trim & Style Wet & Dry TN9130F0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Trim & Style Wet & Dry TN9130F0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Trim & Style Wet & Dry TN9130F0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROWENTA Trim & Style Wet & Dry TN9130F0.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií