PET AD homeoffice

Lenovo ThinkPlus Service Pack 73Y2878

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPlus Service Pack 73Y2878
4,8 4 hodnotení
Rozšírenie záruky pre notebooky ThinkPad, 36 mesiacov On-Site NBD z 36 mesiacov Carry-In, krabicová verzia
Kód:  NT403h Produktové číslo:  73Y2878 Stránky výrobcu
Lenovo ThinkPlus Service Pack 73Y2878 Predaj skončil

Lenovo ThinkPlus Service Pack 73Y2878

Rozšíření záruky na 3 roky On-Site Next Business Day (následující pracovní den na místě u zákazníka) pro počítače ThinkPad. Rozšíření je určeno pro počítače ThinkPad se základní zárukou 3 roky Carry-In (v servise).

Další důležité informace:
Po nákupu zákazník dostane vytištěný e-mail obsahující weblink, číslo autorizace a PIN kód, aby mohl záruku zaregistrovat. Zaregistrováním zíkává IBM potřebné informace, pro jaké zařízení, v jaké servisní úrovni, od kdy do kdy má uživateli poskytovat servis. Zakoupená záruka, která se nezaregistruje, není platná! Service pack je třeba zaregistrovat do 15 dnů od jeho zakoupení.

Návod k registraci:
Uživatel provede registraci online na této adrese.
Zadá zemi, číslo autorizace a PIN, které mu přijdou e-mailem. Akceptuje Terms&Conditions. Z webu vytiskne, podepíše a zašle do servisu Lenovo. Vyplní kontaktní informace a stiskne "odeslat". Zadá registrační údaje buď přímo na webu nebo v případě hromadné registrace může importovat .xls nebo .txt soubor. Jakmile je registrace uživatelem dokončena jsou údaje jako Sériové číslo, Machine Type, Model, atd. systémem automaticky kontrolovány a potvrzeny. Dojde-li k chybnému zadání (např. sériového čísla), je zákazník neprodleně vyzván e-mailem, aby údaj opravil. Než Lenovo obdrží podepsané T&Cs, registrace SPac zůstává otevřena. Jakmile jsou splněny všechny podmínky registrace, dostane zákazník e-mailem automatickou notifikaci o úspěšném dokončení registrace. E-mail je třeba pečlivě uschovat. Údaje jsou přeneseny do systému RCMS, který používá servis IBM.

Upozornění: registrace na webu musí být bez české diakritiky.

Nezaregistrovaný service pack není platný!

Parametry a specifikace:
Délka a typ záruky: 3 roky On-site NBD
Platí pro modely: IBM/Lenovo ThinkPad s původní zárukou 3 roky Carry-In
 

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPlus Service Pack 73Y2878. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkPlus Service Pack 73Y2878. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkPlus Service Pack 73Y2878. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo ThinkPlus Service Pack 73Y2878.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií