Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

RS OFFICE Ecoblue - 120x150cm, tvar T

Zobraziť katalóg
RS OFFICE Ecoblue - 120x150cm, tvar T
Podložka pod stoličku - Vhodná na tvrdé podlahové krytiny, chráni pred jej poškodením vplyvom používania kancelárske stoličky, transparentný, odolný materiál, bez zápachu, s textúrou na povrchu, protišmyková spodná strana
Kód:  RSF005a Produktové číslo:  08-150T
RS OFFICE Ecoblue - 120x150cm, tvar T Predaj skončil

RS OFFICE Ecoblue - 120x150cm, tvar T

Praktická podložka pod kancelársku stoličku či kreslo spoľahlivo ochráni vašu podlahu pred prípadným poškodením kolieskami stoličky či už v kancelárii alebo doma. Podložka nijako nenaruší váš interiér, je totiž transparentný, vyrobená z odolného materiálu bez PVC a bez nepríjemného zápachu. Z vrchnej strany má podložka jemnú textúru, po ktorej stoličky krásne kĺže, spodná strana je opatrená protišmykovým povrchom. So svojím oválnym tvarom sa bude perfektne hodiť takmer do akýchkoľvek priestorov a nákladné opravy poškrabané či inak kolieskami poškodené podlahy sa stanú už minulosťou. Podložku možno použiť aj na podlahy so systémom podlahového vykurovania.

kľúčové vlastnosti

  • Podložka pod kancelársku stoličku
  • Chráni podlahu pred poškodením
  • Vhodná na tvrdé podlahy
  • oválny tvar
  • Jemná textúra na vrchnej strane
  • Spodná strana protišmyková
  • Bez PVC, zápachu vhodné aj pre alergikov
  • Vhodná aj na podlahy s podlahovým vykurovaním

rozmer:
120 × 150 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RS OFFICE Ecoblue - 120x150cm, tvar T
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RS OFFICE Ecoblue - 120x150cm, tvar T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MS OFFICE ecoblue - 120x150cm, T geformt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MS OFFICE ecoblue - 120x150cm, T geformt. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RS OFFICE "Ecoblue" székalátét - 120x150cm, T forma.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií