PET AP+ plus nový vizuál

Russell Hobbs 23810-56/RH Ultimate Spiralizer

Zobraziť katalóg
Russell Hobbs 23810-56/RH Ultimate Spiralizer
4,0 2 hodnotení
Elektrický sekáčik – Ultimate Spiralizer, plastová nádoba 1.3l, 3 nadstavce z nehrdzavejúcej ocele: úzke rezance/široké rezance/špirály, 65.5mm široký plniaci otvor, diely vhodné do umývačky neobsahujú BPA, pogumované, protišmykové nožičky
Kód:  RUHMS035 Produktové číslo:  23475026002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Russell Hobbs 23810-56/RH Ultimate Spiralizer Predaj skončil

Russell Hobbs 23810-56/RH Ultimate Spiralizer

Už vás nudia všadeprítomné kocky či kolieska zeleniny a jej náročné krájanie? Vydajte sa cestou zábavných špiráliek, ktoré oživia každý pokrm a deti ich budú milovať. Sekáčik od Russell Hobbs ich vyčaruje v priebehu chvíľky vďaka silnému motoru s príkonom 300 W. Na výber máte z troch nožov z nehrdzavejúcej ocele, ktoré nakrájajú zeleninu na rôzne veľkosti špirál. Práca so sekáčikom je tak bezpečná, že môžete šikovných malých pomocníkov zapojiť do procesu prípravy jedla. Uvidíte, že budú mať ovocie aj zeleninu hneď viac v obľube. 

Kľúčové vlastnosti

  • Krája ovocie a zeleninu do atraktívneho tvaru špirály
  • Tri druhy nožov z nehdravejúcej ocele pre veľkostné varianty špirál
  • Veľká nádobka s objemom 1,3 litra
  • Protišmykové nožičky
  • Elegantné biele vyhotovenie so striebornými prvkami
  • Neobsahuje bisfenol A

Zaujme na pohľad aj svojimi výsledkami

Elegantné línie sekáčika spolu so striebornobielym dizajnom už na prvý pohľad signalizujú kúsok, s ktorým sa budete chcieť v kuchyni chváliť. Gumové nožičky zaručujú, že sa prístroj na stole nešmýka. Navyše nádobka na nakrájané ovocie a zeleninu má veľmi komfortný objem 1,3 litra, vďaka nej nebude potrebné neustále suroviny odsypávať. Šetrite s moderným sekáčikom svoj čas pri príprave jedla a užívajte si lákavo nakrájané čerstvé suroviny.   

Krájaním to nekončí

Využijete v kuchyni každý centimeter plochy? Sekáčik sa môže pochváliť praktickou kompaktnosťou tela, vďaka ktorej nezaberá zbytočne miesto. Zároveň sú všetky časti, ktoré sú v kontakte so surovinami odnímateľné, takže sa ľahko čistia a nezostáva nijaký priestor na šírenie baktérií. 

Parametre a špecifikácia

Druh potravín
Zelenina Hotovo!
Typ
Elektrický Hotovo!
Príkon
300 W Hotovo!
Hrúbka plátkov
3 mm Hotovo!
Materiál
Oceľ Hotovo!

Určenie

Druh potravín
Zelenina Hotovo!

Typ

Typ
Elektrický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
300 W Hotovo!
Hrúbka plátkov
3 mm Hotovo!
Materiál
Oceľ Hotovo!
Počet nadstavcov
3 Hotovo!
Počet čepelí
3 Hotovo!
Vlastnosti
Odnímateľné časti, Vhodné do umývačky, Protišmykový povrch Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Russell Hobbs 23810-56/RH Ultimate Spiralizer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs 23810-56/RH Ultimate Spiralizer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 23810-56 / RH ultimativer Spiralscheider. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 23810-56 / RH ultimativer Spiralscheider. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Russell Hobbs 23810-56/RH Ultimate Zöldség Spirálozó.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií