Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

Russell Hobbs Precision Control 21150-70

Zobraziť katalóg
Russell Hobbs Precision Control 21150-70
4,7 20 hodnotení
Rýchlovarná kanvica 2200W, objem 1.7l, LCD displej, nastaviteľná teplota 60-100 °C, 360° kruhová základňa, odnímateľný, umývateľný vodný filter proti usadeninám, vodoznak
Kód:  RUHRK007 Produktové číslo:  23012016002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Russell Hobbs Precision Control 21150-70

Každý z nás si rád vychutná šálku dobrého čaju či kávy v pohodlí svojho domova. Najmä v zimných mesiacoch všetci oceníme extra rýchlu a výkonnú rýchlovarnú kanvicu Russell Hobbs Precision Control. Okrem praktických vlastností ponúka tento skvelý kuchynský pomocník takisto aj nadčasový dizajn, ktorého dominantou je vysoko lesklý lakovaný povrch a unikátny podstavec. Decentnú kombináciu bieleho a nerezového prevedenia potom ocenia predovšetkým ženy milujúce štýlové a nevšedné doplnky.

Luxusné rýchlovarná kanvica Russell Hobbs Precision Control pripraví behom krátkej chvíľky vriacu vodu s objemom až 1,7 litra, teda až pre 6 osôb, a preto sa skvele hodí do každej väčšej domácnosti či kancelárie. Disponuje 360° kruhovú základňou a skrytým vyhrievacím telieskom. Praktickou vychytávkou pre váš maximálny prehľad je ukazovateľ množstva vody. Filter pre zachytenie vodného kameňa a nečistôt je zárukou zdravotne nezávadnej prípravy horúcich nápojov a pri jeho znečistení ho možno jednoducho odňať a dôkladne umyť.

Málokto vie, že rôzne čaje aj kávy vyžadujú pre svoju ideálnu prípravu rôznu teplotu. Pokiaľ im správna teplota nie je k dispozícii, môžu výrazne utrpieť na svojej prirodzenej chuti. Kanvica Russell Hobbs to našťastie vie, a preto nastavením požadovanej teploty v rozsahu 60 - 100 °C môžete vodu dokonale prispôsobiť pripravovaným nápojom. Komunikovať s vami bude prostredníctvom prehľadného a veľkého LCD displeja.  

Hlavné prednosti výrobku:

  • Nadčasový dizajn
  • Skryté výhrevné teliesko
  • Vyberateľný vodný filter
  • 360° otočná základňa
  • Digitálny LCD displej
  • Nastavenie teploty od 60 °C do 100 °C
  • Digitálna kontrola teploty
  • Funkcia udržania teploty
  • Ukazovateľ množstva vody
  • Priestor pre uloženie kábla

Technické parametre:

Farebné prevedenie:
Nerez s čiernymi doplnkami

Príkon:
2 200 W

Objem:
1,7 litra

 

 

 

 

 

 

 

 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Udržanie teploty, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím má tato rychlovarná konvice zvukovou signalizaci? Pokud ano, můžete mi doporučit jinou konvici s termoregulací, NE skleněnou, BEZ zvukové signalizace. Prodáváte takovou? Děkuji

Má tato konvice bílou barvu ? Děkuji za INFO

Dobrý den, je tato konvice bílá - zabalená nebo rozbalená ? Rozbalená konvice je nějak poškozená ? Děkuji za odpověď. S pozdravem Jaroslava Filipová

Dobrý den, prosím o info zda konvice umí nastavenou teplotu i udržet. děkuji

Diskusia a poradňa k Russell Hobbs Precision Control 21150-70
Príslušenstvo pre Russell Hobbs Precision Control 21150-70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs Precision Control 21150-70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Precision Control 21150-70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Precision Control 21150-70. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Russell Hobbs Precision Control 21150-70.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií