Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Aplikace

RETLUX RXL 280 krajina dom 8LED WW TM

Zobraziť katalóg
RETLUX RXL 280 krajina dom 8LED WW TM
5 2 hodnotení
Vianočné osvetlenie – krajina dom 8LED, celkový počet LED 8, farba svetla teplá biela, typ batérií 2× AA, na vnútorné použitie, krytie IP 20
Kód:  RTLV18007 Produktové číslo:  RETLUX RXL 280 Stránky výrobcu

RETLUX RXL 280 krajina dom 8LED WW TM

Tešíte sa na Vianoce? Chcete si užiť krásne chvíle plné pohody spestrené dekoratívnymi svetelnými prvkami, ktoré navodia príjemnú atmosféru? Svetelné dekorácie môžete naaranžovať do okna a urobiť tak svoj byt či dom krásny zvnútra a zároveň aj zvonku, keď bude svetelný objekt tajomne presvitať pod záclonou.

Kľúčové vlastnosti osvetlenia RXL 280 Krajina

  • Svetelná dekorácia od značky Retlux
  • Svietiaca krajina s domčekom obsahujúca 8 LED
  • Dekorácia vhodná pre každú príležitosť
  • Rozmery dekorácie sú 250 × 100 milimetrov
  • Svieti vďaka LED technológii teplým bielym svetlom
  • Osvetlenie má časovač nastavený na 6/18h
  • Dekorácia disponuje krytím IP 20
  • Obsahuje 0,3 metra dlhý prívodný kábel
  • Napájanie pomocou dvoch AA batérií

Magické chvíľky v príjemnej atmosfére

Svetelná dekorácia RXL 280 v tvare zasneženej krajiny, ktorá je vyrobená z polyméru nazývaného akryl a podsvietená celkom 8 LED žiarovkami, vám prežiari každú miestnosť. Rozsvieti tmavé miesta a vnesie do vášho bytu príjemnú atmosféru spojenú s Vianocami. Svetelná dekorácia RXL 280 krajina má 0,3 metra dlhý prívodný kábel. Osvetlenie RXL 280 krajina disponuje odolnosťou s certifikátom IP 20, ktorý zaručuje odolnosť voči kvapalinám.


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RETLUX RXL 280 krajina dom 8LED WW TM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETLUX RXL 280 krajina dům 8LED WW TM . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RETLUX RXL 280 Landschaft mit Haus 8 LED - warmweiß - TM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RETLUX RXL 280 Landschaft mit Haus 8 LED - warmweiß - TM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RETLUX RXL 280 tájház 8LED WW TM.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií