Doručení zdarma Alzaboxy

Saitek Farm Sim Controller

Zobraziť katalóg
Saitek Farm Sim Controller
4,2 8 hodnotení
Volant určený pre farmárske simulátory
Kód:  MH331k Produktové číslo:  945-000007

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Saitek Farm Sim Controller

Patríte medzi žeravých nadšencov skvelej hry Farming Simulátor? V tom prípade by ste mali vyskúšať tento špičkový set volantu, pedálov a ovládacieho panelu Saitek. Vďaka tejto sade si konečne vyskúšate na vlastnej koži, aké je ovládať ťažké stroje priamo od stola vášho počítača. Precízne spracovanie, presné ovládanie a realistický dizajn vás vtiahne priamo do kabíny stroja a vy si tak vychutnáte jedinečný zážitok z hrania.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková sada volantu a príslušenstvo za rozumnú cenu
  • Určené pre farmárske simulátory
  • Kvalitné spracovanie
  • Možnosť otáčania volantom až o 900 ° oboma smermi
  • Bočný panel - až 25 tlačidiel vrátane joysticku
  • Vhodné pre herné tituly - Euro Truck, Train Simulator, FSX, XPlane, Elite Dangerous

Detailné ovládanie

Perfektne prepracovaný multifunkčný volant svojím vzhľadom kopíruje krivky tých reálnych, ponúka otáčanie až o 900 ° v oboch smeroch a samozrejme nechýba ani pomocná gulička pre ľahšiu manipuláciu. Navyše ju môžete umiestniť kdekoľvek po obvode podľa vlastného uváženia.

Na volante rovnako nájdete aj dvojicu analógových joystickov, ktoré poslúžia predovšetkým pre pohyb postavy a celkovej kamery. Vedľa každého z nich je umiestnená ďalšia štvorica prepínačov, ktoré spoločne so zadnými ergonomickými tlačidlami môžete voliteľne naprogramovať priamo v hre.

Čerešničkou na torte je však bočný ovládací panel s joystickom, s ktorého pomocou bude ovládanie nakladača, kombajnu, štiepkovača a inej techniky jedna báseň. Jeho súčasťou sú aj dve programovateľné tlačidlá, pomocou ktorých je možné napríklad odopínať náklad alebo prepínať medzi funkciami žeriavu.

 

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá Se Stim Hrát Omsi Bus Simulator 2????

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli volant bude fungovat k FS 19??

Dobry den funguje to aj na xbox one? Mozeme k nemu pripojit?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tento volant funguje i u hry Euro truck simulator 2? Je to asi otravné ale nejsem znalý těchto informací. Děkuji za odpověď

Dobrý deň chcem sa opýtať funguje to aj na Farming Simulator 17?

Dobrý den mohu se zeptat jestli volant spolupracuje s Windows 11.Děkuji

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli to má přesnou cenu 4776KČ nebo budu platit víc. Děkuji

Dobrý den. Kolik stupňů se dá volant otáčet

Funguje na ps4

Da se tento set pripojit k noteboku Lenovo IdeaPad 320-17IKBR

123...
Diskusia a poradňa k Saitek Farm Sim Controller
Príslušenstvo pre Saitek Farm Sim Controller Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G Saitek Farm Sim Controller. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Saitek Farm Sim Controller. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Saitek Farm Sim Controller. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Saitek Farm Sim Controller.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií