Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Saitek Pro Flight Multi Panel

Zobraziť katalóg
Saitek Pro Flight Multi Panel
4,4 8 hodnotení
Herný ovládač letecké simulátory, USB 2.0
Kód:  MH745m Produktové číslo:  PZ70

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Saitek Pro Flight Multi Panel

Saitek Pro Flight Multi Panel je velmi atraktivním ovladačem, který může rozšířit váš virtuální kokpit. Tento prvek je dodáván  podporou pro Flight Simulator X stejně jako pro Flight Simulator 2004. Zařízení se připojuje přes USB 2.0 rozhraní, díky kterému komunikuje s Flight Simulatorem v podstatě v reálném čase.Po propojení přes se Saitek Pro Flight Yoke systémem rozšíří Multi Panel o několik nových ovládacích prvků, kterými například jsou: panel autopilota s ovládacími prvky, díky kterému v podstatě nemusíte používat autopilota na obrazovce, zapínání a vypínání automatických otáček motoru a nebo výškové kormidlo.

Kompatibilita:
Windows XP, XP64, Vista

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Saitek Pro Flight Multi Panel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Saitek Pro Flight Multi Panel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Saitek Pro Flight Multi Panel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Saitek Pro Flight Multi Panel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Saitek Pro Flight Multi Panel.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií