Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Doručení zdarma Alzaboxy

Saitek Pro Flight X56 Rhino

Zobraziť katalóg
Saitek Pro Flight X56 Rhino
5 1 hodnotení
Joystick – pre letecké simulátory, USB
Kód:  MH331i Produktové číslo:  945-000002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Saitek Pro Flight X56 Rhino

vypnuté
Joystick s vojenskou přesností
 

Joystick s vojenskou presnosťou

X-56 Rhino je navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám fanúšikov vesmírnych simulácií. Stojí na rovnako náročných štandardoch ako tie najšpičkovejšie joysticky. X-56 Rhino prináša celú škálu prispôsobiteľných nastavení.


Šesť osí na ceste za slobodou

V moderných vesmírnych simulátoroch je ovládanie lodí v porovnaní s prostredím tradičných leteckých simulátorov čoraz zložitejšie. Aby ste naozaj dosiahli kontrolu nad riadením, budete potrebovať ovládať pohyb vo všetkých smeroch – klopenie, sklon, zatáčanie, stúpanie, klesanie aj otáčanie.

vypnuté
Šest os ke svobodě
 

vypnuté
RGB podsvícení
 

RGB osvetlenie

Prispôsobte si osvetlenie tak, aby vám vyhovovalo. Farbu osvetlenia joysticku X-56 môžete softvérovo nastaviť tak, aby zodpovedalo zvyšku vášho herného vybavenia.


Ideálne pre VR

Ovládanie lode s VR okuliarmi môže byť trochu ťažké – nevidíte totiž svoje vlastné ruky. X-56 je navrhnutý tak, aby ste mali všetky ovládacie prvky na dosah prstov a vy ste sa tak mohli ľahko orientovať a venovať sa iba úžasnému VR zážitku.

vypnuté
Pro virtuální realitu
 

vypnuté
Jedinečný zážitek
 

Jedinečný zážitok

Riadiace plochy Rhino X-56 sú neuveriteľne presné vďaka 16-bitovým riešeniam od spoločnosti Saitek. Nastaviteľné pružiny umožnia pilotom meniť silu potrebnú na ovládanie páky. Stačí si vybrať jedno z piatich nastavení sily odporu páky.


Dvojité ovládanie ťahu

X-56 ponúka dva oddelené ovládače ťahu. Ideálne riešenie v situácii, keď je váš primárny motor poškodený a musíte si vystačiť so záložným. Praktický zámok vtedy efektívne spojí dvojicu ovládačov do jedného.

vypnuté
Dvojité ovládání tahu
 
 

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, sleduji tento produkt. Původně měl být 9.1.2018 k dispozi. Objednal jsem si tedy produkt. Dne 9.1.2018 jste změnili dostupnost na objednání a k dispozici do 4 pracovních dní. Nyní je dostupnost neznámá. Mohu poprosit od odpověď na email nebo zde, kdy bude díl k doručení? Děkuji.

Dobrý den, joystick umožňuje rotaci hlavní páky ve svislé ose pro ovládání kormidla (respektive osa Z) - vlastním nicméně pedály a tak by mne zajímalo, jestli je možné tuto funkci fyzicky zablokovat&zamknout. Vím že stačí namapovat funkci na pedály a vše bude fungovat - v mé aktuální sestavě to tak mám řešené, ale hrozně mi vadí "vůle" hlavní páky rotovat po ose Z. Lze tedy tuto funkci uzamknout podobně tak, jako jde zamknout dělená plynová páka? Nebo musím jít do "Warthogu" - který je výrazně dražší, méně vzhledný (osobní dojem) ale neumožňuje rotaci ve svislé ose? Preferoval bych RHINO, ale pokud nejde uzamknout osa Z, není tato volba pro mne reálnou...

Je tento joystick kompatibilní s ps4 konkrétně hrou war thunder? Dekuji

Diskusia a poradňa k Saitek Pro Flight X56 Rhino
Príslušenstvo pre Saitek Pro Flight X56 Rhino Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G Saitek Pro Flight X56 Rhino. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Saitek Pro Flight X56 Rhino. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Saitek Pro Flight X56 Rhino. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Pro Flight X56 Rhino Joystick.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií