Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsonite Desklite krížová tableta M 24,5 cm 9,7" Grey

Zobraziť katalóg
Samsonite Desklite krížová tableta M 24,5 cm 9,7" Grey
Taška na tablet – vnútorné rozmery 19×24×0,9cm
Kód:  GR840r1h Produktové číslo:  50D08008 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Desklite krížová tableta M 24,5 cm 9,7" Grey Predaj skončil

Samsonite Desklite krížová tableta M 24,5 cm 9,7" Grey

Taška cez rameno Desklite Crossover od spoločnosti Samsonite je vhodná pre každodenné použitie. Jej výhodou je jej jednoduchý a čistý dizajn, ktorý sa s istotou bude hodiť k vášmu individuálnemu štýlu. Produkt je vyrobený z polyesteru, polyuretánu a nylonu, čo mu zabezpečuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť.

Rozmery tašky 190 mm × 240 mm × 9 mm poskytnú svojmu užívateľovi komfortný úložný priestor s objemom troch litrov. Ten je rozdelený na dve vrecká na zips. Predné sa hodí pre uskladnenie najnutnejších maličkostí, ktoré chcete mať stále po ruke. Druhé väčšie vrecko je opatrené o čalúnenú poličku na tablet s uhlopriečkou až 9,7 palca. Ďalej sa sem môžu úhľadne usporiadať ceruzky, vizitky alebo hudobný prehrávač. Tieto veci nájdu svoje miesto v praktickom organizéry.

Kľúčové vlastnosti

  • Taška vhodná pre každodenné použitie
  • Uhlopriečka uloženého tabletu: 9,7 palca
  • Rozmery: 190 mm × 240 mm × 9 mm
  • Materiál: polyester, polyuretán, nylon
  • Objem: 3 litre
  • Farba: sivá
 
Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Poznámka:
» Všetky tašky na tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Desklite Tablet Crossover M 24.5 cm 9.7" Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite Crossover M, Tablet 24,5 cm Bilddiagonale, 9,7 Zoll; Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite Crossover M, Tablet 24,5 cm Bilddiagonale, 9,7 Zoll; Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Desklite Tablet Crossover M 24.5 cm 9.7 "Grey.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií