AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Samsonite Monaco ICT Backpack 16" hnědá

Zobraziť katalóg
Samsonite Monaco ICT Backpack 16" hnědá
5 1 hodnotení
Taška na notebook - polyester/ neoprén, vnitřní rozměr 27x38x4cm
Kód:  GR833p4 Produktové číslo:  U3203007 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Monaco ICT Backpack 16" hnědá Predaj skončil

Samsonite Monaco ICT Backpack 16" hnědá

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Batoh Samsonite Monaco ICT zaujme povedeným designem, oslovujícím zejména mladou generaci. Jeho moderní zpracování a kvalitní materiály dodají vašemu notebooku odvážnější vzhled. Odolná vnější RipStop tkanina zajišťuje vysoký standard odolnosti při přenášení v jakýchkoliv povětrnostních podmínkách. Děrované prodyšné polstrování zad i ramenních popruhů pak zprostředkovává maximální pohodlí při přenášení. Kromě toho máte k dispozici také měkčené ucho v horní části.

Neoprenová organizační oddělení batohu drží příslušenství pevně na svém místě a současně eliminují riziko poškrábání citlivých displejů různých MP3 přehrávačů či mobilních telefonů. Pro notebook je připravena extra polstrovaná a snadno přístupná samostatná kapsa. Pohodlná dosažitelnost veškerého obsaženého vybavení je zajištěna ověřeným způsobem z horní části.

Série Monaco ICT je ztělesněním toho, že v dnešní době už není počítač výsadou obchodníků, ale i běžných uživatelů. Díky modernímu stylovému designu vám umožní dokonale identifikovat vaší osobnost. Na výběr máte z několika atraktivních barevných provedení.

Parametry a specifikace:


Provedení:

Barva: hnědá
Materiál: RipStop polyester / neopren
Vnější rozměry: 35 x 48 x 22 cm (17,5 l)
Vnitřní rozměry: 27 x 38 x 4 cm (16“)
Hmotnost: 800 g

Parametre a špecifikácia

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Monaco ICT Backpack 16" hnědá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Monaco ICT Backpack 16" hnědá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite Monaco ICT Backpack 16" hnědá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite Monaco ICT Backpack 16" hnědá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Monaco ICT Backpack 16" hnědá.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií