Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsonite Network 3 LAPTOP BAG 17,3" Space Blue

Zobraziť katalóg
Samsonite Network 3 LAPTOP BAG 17,3" Space Blue
5 1 hodnotení
Taška na notebook – 17.3" vnútorné rozmery 28.7×42.2×3.8cm a na tablet 27×19×1.7cm, 10.1", 15.6l, polyester
Kód:  GR840q613 Produktové číslo:  CC8*01003 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Network 3 LAPTOP BAG 17,3" Space Blue Predaj skončil

Samsonite Network 3 LAPTOP BAG 17,3" Space Blue

Hľadáte elegantnú tašku na 17,3" notebook a kvalita je pre vás prioritou? Potom ste na správnom mieste. Samsonite Network 3 LAPTOP BAG 17,3" Space Blue je ideálnym riešením, ako ochrániť váš stroj s eleganciou, ktorá je jedným z hlavných rysov radu Network 3. Tašky na notebooky radu Network 3 v sebe snúbia dizajnové vyhotovenie s prvotriednou kvalitou materiálov a spracovania. Osloví tak všetkých tých, ktorí majú radi praktickosť v módnom štýle.

Kľúčové vlastnosti Samsonite Network 3 LAPTOP BAG 17,3"

  • Elegantný dizajn do mesta
  • Odolné materiály a konštrukcia tašky Samsonite Network 3
  • Do detailu premyslené členenie priestoru
  • Kvalitné vystuženie na ochranu vašich zariadení
  • Súčasťou je dĺžkovo nastaviteľný popruh
  • Inovatívny prevliekaci tunel (jednoduché pripevnenie na kufor s držadlom)

Premyslené usporiadanie Samsonite Network 3 LAPTOP BAG 17,3"

Z vonkajšej strany môžete využiť dve vrecká na zips vrátane praktického organizéra, vnútorný vystužený priestor je potom premyslene rozdelený na 2 hlavné časti. Prvá časť spoľahlivo ochráni váš 17,3" notebook, druhá pojme tablet do uhlopriečky 10,1". Iste vám príde vhod tiež menšie zipsové vrecko a vrecko na drobnosti alebo príslušenstvo, ktoré je proti strate zaistené suchým zipsom. Všetko tak máte prehľadne na jednom mieste, v jednej taške. Rúčky na prenášanie sú vyrobené z pevného popruhu a pre vyšší komfort disponujú čalúnením v mieste úchopu. Samozrejmosťou je odnímateľný ramenný popruh, takisto vybavený čalúnením, ktorý je dĺžkovo nastaviteľný. O premyslenosti tašky Samsonite svedčí tiež prevliekací tunel, ktorý využijete najmä na cestách, kedy s jeho pomocou pripevníte tašku na teleskopickú rukoväť prepravnej tašky alebo kufra.

Kvalita na prvom mieste

Samsonite Network 3 LAPTOP BAG 17,3" je vyrobená z odolnej kombinácie polyesteru a nylonu. Vďaka použitým materiálom na vrchných častiach tašky nezostávajú nečistoty a je nenáročná na údržbu. Kvalitné penové vystuženie vnútorného priestoru zabráni poškodeniu vášho zariadenia pri náhodnom náraze.

Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Materiál
Polyester Hotovo!
Hĺbka
31,5 cm Hotovo!
Šírka
43,5 cm Hotovo!
Výška
11,5 cm Hotovo!
Materiál
Polyester Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
31,5 cm Hotovo!
Šírka
43,5 cm Hotovo!
Výška
11,5 cm Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
17,3" Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Network 3 LAPTOP BAG 17,3" Space Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Network 3 LAPTOP BAG 17.3" Space Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laptoptasche Samsonite Network 3 LAPTOP BAG 17,3 Zoll Space Blue Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laptoptasche Samsonite Network 3 LAPTOP BAG 17,3 Zoll Space Blue Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Network 3 LAPTOP BAG 17.3" Space Blue.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií