Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Samsung 850 EVO 250GB 4mm

Zobraziť katalóg
Samsung 850 EVO 250GB 4mm
5,0 37 hodnotení
SSD disk mSATA, čítanie až 540MB / s, zápis až 520MB / s
Kód:  SAS011p Produktové číslo:  MZ-M5E250BW Stránky výrobcu

Samsung 850 EVO 250GB 4mm

Samsung predstavil nový rad výkonných SSD diskov, ktoré sa môžu pochváliť vynikajúcim výkonom a kombináciou najlepších komponentov. Rada 850 EVO bola špeciálne navrhnutá pre ultratenké notebooky a preto má veľmi nízku hmotnosť, vyniká vysokou prenosovou rýchlosťou a množstvom bezpečnostných prvkov, ako je dynamická ochrana proti prehriatiu či AES šifrovanie.

Disk ponúkne rýchly nábeh operačného systému, rýchly prístup k súborom, schopnosť pracovať s komprimovanými aj nekomprimovanými súbormi bez zníženia rýchlosti, alebo napríklad, podporou náročného multitaskingu. Disky sa uplatnia v celej škále zariadení, v dvoudiskových notebookoch, v základných doskách so slotom pre mSATA SSD, slim serveroch alebo tabletoch.

Hlavnou výhodou SSD diskov je ich nízka spotreba energie pri zachovaní vysokého výkonu. Tiež majú veľmi nízke prístupové doby, lebo nedochádza k neustálemu presúvaniu diskových hláv. Svoju popularitu si SSD disky vydobyli tiež vďaka značnej spoľahlivosti, bezpečnosti a odolnosti proti nárazom.

mSATA SSD disk Samsung 850 EVO s kapacitou 250 GB využíva na pripojenie vysokorýchlostné rozhranie mSATA III. Dosahuje rýchlosť čítania až 540 MB / so zápisu až 520 MB / s. Disky z radu 850 EVO sa vyrábajú v kapacitách 120, 250, 500 a neuveriteľných 1000 GB (1 TB).

Čím, sa ale táto rada líši od predchádzajúcich? Po 850 Pro, je 850 Evo druhý SSD od spoločnosti Samsung, ktorý využíva 3D vertikálne Flash pamäťové bunky. Tradičné, rovinné 2D NAND flash pamäťové bunky - skladovacie jednotky na SSD - ležia na povrchu kremíkovej dosky. To je bežné pre väčšinu SSD diskov na trhu. S 850 Evo, flash pamäťové bunky sú naskladané v 32 vrstvách, čo umožňuje podstatne viac buniek na rovnakom počte bitov. Tým sa výrazne zvyšuje hustota pamäťových buniek, čo okrem iného znamená väčší úložný priestor za nižšie náklady.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde tento SSD vložit do MB ASUS P8Z68-V/GEN3 ?

Dobrý den, kdy bude prosím toto zboží skladem. Děkuji

Dobry den, hodi se tento mSata disk do notebooku lenovo y510p s M.2 2242 portu? Děkuji vám.

Lze vložit Samsung 850 EVO 250GB 4mm do EVOLVEO WinPC X5, Quad Core Intel ???

Dobrý den, chci se zeptat,jestli mi tenhle mSATA zapasuje do MSI GP60 2QF

Dobry den, hodi se tento mSata disk do notebooku MSI-GE 70? Pripadne provadite tez jeho montaz a za kolik ? Diky za odpoved

Diskusia a poradňa k Samsung 850 EVO 250GB 4mm
Príslušenstvo pre Samsung 850 EVO 250GB 4mm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung 850 EVO 250GB 4mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung 850 EVO 250GB 4mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung 850 EVO 250GB 4mm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung 850 EVO 250GB 4mm.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií